2019-07-22 12:49

Irina BEGU n-a mai rezistat şi a luat decizia RADICALĂ

 |  15:04
Irina BEGU n-a mai rezistat şi a luat decizia RADICALĂ

Irina-Camelia Begu a anunţat, joi, pe reţelele de socializare, că a încheiat colaborarea cu antrenorii Artemon Apostu Efremov şi Adrian Cruciat. Fostă număr 22 în ierarhia feminină, Irina este de luni bune de nerecunoscut, căzând până pe locul 59 WTA, motiv pentru care a decis să producă un şoc în cariera sa şi şi-a concediat antrenorii după o colaborare de cinci ani.

"Nu mi-a fost uşor să iau această decizie, însă după 5 ani de colaborare am decis să închei un capitol din viaţă mea. Au fost 5 ani extraordinari, cu multe reuşite şi cu atingerea obiectivelor propuse. Vreau să le mulţumesc băieţilor Artemon Apostu Efremov şi Adrian Cruciat pentru devotamentul lor, prietenia şi profesionalismul de care au dat dovadă. Voi păstra întotdeauna o relaţie specială cu ei şi le doresc din suflet mult succes în noile colaborări", a precizat Begu.

Irina Begu a înregistrat o singură victorie în ultimele opt partide jucate. În acest an, jucătoarea română a disputat 41 de meciuri, pierzând 21 de partide, zece dintre acestea fiind în primul tur al competiţiilor la care a participat. Ea a jucat de două ori în semifinalele, la Shenzhen (învinsă de Simona Halep) şi la Istanbul (eliminată de Pauline Parmentier).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE