2020-02-19 17:55

Iuliu Mureşan despre transferul lui Deac la Schalke: Mă bucur mult pentru că a ajuns la un club mare

 |  17:42
Iuliu Mureşan despre transferul lui Deac la Schalke: Mă bucur mult pentru că a ajuns la un club mare

PreşedinteleCFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat vineri că are încredere în Ciprian Deac,proaspăt transferat la gruparea Schalke 04 şi e convins că acesta se va impunela gruparea germană.

Mureşan adeclarat că actele dintre cele două cluburi au fost parafate în cursul zilei devineri, atunci când şi Deac a semnat contractul cu gruparea din Gelsenkirchen.

"Măbucur pentru Deac, mai ales că este un jucător despre care putem spune că l-aşcolit aici, la CFR. L-am luat de la Dej prin 2005 când era un puşti, am avutîncredere şi răbdare cu el şi mă bucur. Actele au fost parafate abia astăzi(vineri - n.r.) şi probabil că urmează să fie prezentat oficial de nemţi. Suntsigur că se va impune acolo, are toate atuurile. E un băiat serios şi muncitor.Din păcate, în fotbal, la fel ca în viaţă, trebuie să te desparţi la un momentdat de oamenii dragi, la care ţii. Eu mă bucur mult pentru el, va fi un pasmare, va juca la un club important. Am vorbit chiar azi (vineri – n.r.) şi l-amîncurajat. I-am zis să poarte culorile vişinii în suflet peste tot. Suntem unclub profesionist şi atragem privirile marilor echipe din Europa", a spusIuliu Mureşan.

Acestaconsideră că Deac ar putea fi înlocuit de nou-venitul brazilian Ramon Anselmo,dar nu exclude posibilitatea ca la Cluj să mai vină un fotbalist. "Eposibil să mai aducem un jucător, analizăm şi această posibilitate. Avem şi noisoluţii. Pe postul său mai pot juca Anselmo Ramon, pe care tocmai l-am adus,sau Batin, Traore şi Bud, aşa că nu ne facem probleme. În fotbal mai trebuie săşi vinzi, există cheltuieli care trebuie acoperite. Nu ştiu dacă e cel maiimportant transfer din ultimii ani, au mai plecat Săpunaru şi Pereira la Porto,Dubarbier la Lorient", a conchis Iuliu Mureşna.

Site-uloficial al grupării CFR Cluj a confirmat vineri transferul fotbalistuluiCiprian Deac la vicecampiona Germaniei Schalke 04 Gelsenkirchen.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-11-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE