2019-07-22 23:48

Iureș în fotbalul belgian. Cunoscuți conducători, antrenori și impresari au fost ARESTAȚI. Boloni și Răzvan Marin sunt stupefiați

 |  13:42
Iureș în fotbalul belgian. Cunoscuți conducători, antrenori și impresari au fost ARESTAȚI. Boloni și Răzvan Marin sunt stupefiați

Mulţi oameni de fotbal cunoscuți din Belgia, între care şi antrenorul campioanei en-titre, FC Bruges, au fost arestaţi în cadrul unei anchete de proporții a justiţiei flamande, care vizează activitatea unor agenţi de jucători şi falsificare mai multor meciuri disputate anul trecut, informează cotidianul L'Echo, citat de Agerpres.

Unul dintre dosare a fost deschis pentru spălare de bani, conform unei surse judiciare. Ancheta îi vizează în principal pe agenţii de jucători Mogi Bayat şi Dejan Vejlkovic, precum şi cluburile cu care aceştia au făcut afaceri.

Fost conducător al clubului Sporting Charleroi şi actual impresar de jucători în prima ligă belgiană, Bayat a fost reţinut miercuri dimineaţă. Au fost, de asemenea, arestaţi Herman Van Holsbeeck (ex-manager Anderlecht Bruxelles), Ivan Leko (antrenorul lui FC Bruges), precum şi arbitrii Sebastien Delferiere şi Bart Vertenten.

L'Echo adaugă că sunt în curs de desfăşurare percheziţii în toată ţară, inclusiv la zece cluburi din prima ligă belgiană, între care Anderlecht, FC Bruges, Standard Liege (la care joacă mijlocaşul român Răzvan Marin) şi Antwerp (echipă pregătită de Ladislau Boloni).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE