2020-02-19 13:17

JIGNIRILE costă mult! Gigi Becali și Dan Petrescu, AMENDAȚI de FRF

 |  16:55
JIGNIRILE costă mult! Gigi Becali și Dan Petrescu, AMENDAȚI de FRF

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal i-a sancţionat, vineri, pe antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, şi pe finanţatorul FCSB, Gigi Becali, cu câte 100.000 de lei penalitate sportivă pentru declaraţii calomnioase, comportament jignitor şi declaraţii care afectează imaginea fotbalului.

"FC CFR 1907 Cluj - FC FCSB - Plângere - Admite în parte plângerea formulată de către FC CFR 1907 Cluj. În temeiul art. 12, art. 14 bis, 15, coroborat cu art. 20, raportate la art. 52.5, cu aplicarea art. 9, alin. 1.1 si 4, toate din RD, se sancţionează dl. George Becali cu Avertisment şi penalitate sportivă de 100.000 lei. FC FCSB - FC CFR 1907 Cluj - Plângere - Admite în parte plângerea formulată de către FC FCSB. În temeiul art. 12, art. 14 bis si 15, coroborat cu art. 20, raportate la art. 52.5, cu aplicarea art. 9, alin. 1.1 si 4, toate din RD, se sancţionează dl. Dan Petrescu cu Avertisment şi penalitate sportivă de 100.000 lei", se arată în soluţiile Comisiei de Disciplină publicate, vineri, pe site-ul oficial al LPF.Cluburile CFR Cluj şi FCSB, care s-au aflat în lupta pentru titlu în actuala ediţie a Ligii I, şi-au solicitat reciproc depunctarea în faţa Comisiei de Disciplină a FRF. Conducerea grupării ardelene a depus plângere solicitând depunctarea adversarilor ca urmare a comportamentului jignitor şi xenofob al finanţatorului Gigi Becali la adresa oficialilor CFR. La rândul lor, oficialii FCSB au depus plângere solicitând depunctarea formaţiei CFR Cluj pentru că antrenorul Dan Petrescu a declarat că adversarii din lupta pentru titlu sunt avantajaţi de arbitri, transmite Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-25Parerea ta...

ANONIM
25 Mai 2018

Gunoiul asta ipocrit de jiji are o serie de acompaniatori in tot felul de actiuni urate, foarte certate cu etica frateasca crestina, defapt in totala opozitie. Insa pt ca da bani popilor, si se lauda ca-i da, bani negri, iar popii corupti inchid ochii si ii iau... trece drept un mare si bun crestin. Pai din bani furati? Dar asta e 50% jipsi in sange, n-are el Drept la atatia bani, l-a furat de la cine l-a avut! Popii stiu, dar tot ii iau de la el... halal popi si calugari pe la Atos...obladuitorii hotilor. Unul nu l-a indrepta sa faca ceva bun pt fiinta furata cu smekerie de asta... unul nu se afla in tot Atosul si ortodoxia romaneasca !!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE