2019-10-16 20:03

Juan Culio, tot mai aproape de Galatasaray

 |  12:56
Juan Culio, tot mai aproape de Galatasaray

Mijlocaşulcampioanei CFR Cluj, Juan Culio, are toate şansele să ajungă din această iarnăîn Turcia, la echipa pregătită de Gheorghe Hagi, Galatasaray Istanbul.Negocierile dintre cele două cluburi sunt aproape de final, iar argentinianulşi-a dat deja acordul pentru a evolua la formaţia Cim-Bom.

Ardelenii caută să scape de jucătorii cu salarii mari dinlot, iar Culio este unul dintre ei. În plus, ar face şi o afacere bună, deoarece,în cazul în care mutarea se va concretiza, în conturile clubului vor intra douămilioane de euro, cu 1,5 milioane mai mult decât a plătit CFR acum trei anipentru "Eroulde pe Olimpico".

ImpresarulVictor Becali a confirmat discuţiile pentru transferul fotbalistuluiîn vârstă de 27 de ani. "El estesingurul jucător pe care Hagi îl vrea la Galatasaray. Să vedem dacă se vaajunge la un acord", aexplicat agentul, care s-a întâlnit de curând cu Hagi pentru a discuta peaceastă temă.

Totuşi, presa din Turcia anunţă că Hagi s-ar fi înţelesşi pentru transferul lui Bogdan Stancu de la Steaua. Patronul roş-albaştrilor,Gigi Becali, neagă vehement însă orice negocieri şi susţine că până în vară nuse pune problema ca golgheterul să plece din Ghencea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638952-07-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE