2019-10-15 20:01

Jucătorii intră prin alunecare la Copos. “Dă-ne banii”

 |  17:28
Jucătorii intră prin alunecare la Copos. “Dă-ne banii”

Rapid traversează cea mai bună perioadă din ultimiiani, însă, la fel ca de fiecare dată, restanţele financiare au învolburat apeledin vestiarul echipei lui Şumudică. Jucătorii nu şi-au mai văzut salariile detrei luni şi îi cer lui George Copos să rezolve cât mai repede problema.

Imediat după victoria cu Sportul, scor 2-0, care a dusformaţia giuleşteană pe locul secund în clasament, jucătorii au intrat lavestiare şi au cântat “Să vină banii, să vinăbanii la băieţi”. Asta în timp ce Copos trecea pe aleea dinapropiere. “Vorveni şi banii, dar după meciul cu Steaua”, s-a scuzat patronul. Fotbaliştii nici nu vor să audă şi cer urgentbanii, mai ales că unii dintre ei trec prin momente penibile. GolgheterulCassio a fost dat afară din apartamentul unde locuia, după ce clubul “a uitat”să achite chiria pe ultimele două luni. Pe brazilian l-ar putea urma şi restuljucătorilor străini, care stau cu chirie în Bucureşti.

De altfel, jucătorii transferaţi în vară de Rapid nuau apucat să facă mai mult de un drum la casierie. “Dacă eram la mijlocul clasamentului, mai înţelegeam, dar aşa nu? Eu trebuie să trimit bani acasă, în Portugalia, dar deunde, dacă nu primim nimic”, a comentat fundaşul RuiDuarte. “Noi am tăcut, am înghiţit, dar nu ştiu cât o să mai rezistăm. Cred căam dat dovadă de înţelegere până acum, am strâns din dinţi, dar nu se maipoate”, a comentat şi Sorin Frunză.

Rapid, care nu a mai câştigat titlul din 2003, ocupălocul secund în Liga I, după 12 etape, cu 24 de puncte, şi are cea mai bunăapărare din campionat şi al doilea atac, după Dinamo.

Copos face legătura cu Bentley

Preşedintele Dinu Gheorghe l-a avertizat pe Copos că, încazul în care nu va reuşi să facă rost de bani, ar putea apărea un nou cazUrziceni. “Grija mea e să aducem banii la jucători, dacă nu, probabil o săterminăm pe locul 7 sau 8, la fel ca în ultimul sezon”, a fost mesajuloficialului. Răspunsul lui Copos nu s-a lăsat aşteptat, dar, ca de fiecaredată, a evitat elegant subiectul. "Am auzit cu toţii despre unele produsede excepţională calitate. Spre exemplu Rolls Royce, sau Bentley, sau Chrysler,sau Barings Bank. Ce uneşte toate aceste nume celebre? E simplu. Faptul că,dincolo de calitatea excepţională a produselor sau serviciilor pe care le oferă- sau, după caz, le ofereau -, ele nu au fost în stare să îşi asigureechilibrul financiar intern. Din cauza acestui fapt, toate au avut problememajore. Şi noi avem un brand de lux: se cheamă Rapid. În prezent, făcând oparalelă cu numele de mai sus şi ţinând seama de poziţia secundă pe care o avemîn clasament, putem spune că, dacă, în clipa de faţă, nu suntem un Rolls Royce,suntem, cu siguranţă, cel puţin un Bentley. Problema este aceea de a evita săfim puşi în faţa problemelor care i-au zguduit pe cei de la Bentley, aceea de anu-şi putea acoperi cheltuielile”, a spus Copos peblogul său.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638946-02-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE