2020-04-06 16:20

Jucătorul lui Inter poate deveni al treilea român în echipa “diavolilor”, după Răducioiu şi Contra. Daminuţă, ofertat de AC Milan: “În România şi-au bătut joc de el”

 |  16:13
Jucătorul lui Inter poate deveni al treilea român în echipa “diavolilor”, după Răducioiu şi Contra. Daminuţă, ofertat de AC Milan: “În România şi-au bătut joc de el”

Dat afară pe uşa din dos de la Dinamo, CristianDaminuţă are toate şansele de a intra în istoria fotbalului românesc. AC Milana înaintat o ofertă în valoare de 7 milioane de euro pentru român şi alţi doi jucători de la Inter Primavera, AttilaFilkor şi Marco Ezio Fossati.

Fotbalistul originar din Timişoara a ajuns la InterMilano în 2008, iar după un sezon bun făcut la echipa de tineret, a fostîmprumutat la Modena, iar mai apoi la Dinamo. În Ştefan cel Mare, Daminuţă atrăit deziluzia carierei sale, bifând doar două partide în campionat. În total,41 de minute. “Nu i-au dat nici o şansă la Dinamo, a jucat mai puţin ca un boxer, cum să demonstreze că arevaloare? Nu l-a vrut antrenorul şi nu a jucat mai deloc. S-a spus că nu l-auţinut că nu are valoare, de fapt trebuiau să plătească jumătate de milion deeuro pe el”, a declarat impresarul său, Cristea Opria, pentru“Puterea”.

Acuzat pentru viaţa sa de noapte, tânărul în vârstă de20 de ani este asaltat cu oferte în acest moment, cele mai interesante fiind dela AC Milan şi de la o echipă din Bundesliga. “Într-o săptămână vom şti la ce echipă va juca din sezonul următor. Încă nue nimic sigur cu AC Milan, e dorit şi în Germania. Voi merge zilele viitoare înItalia pentru a definitiva negocierile”, a explicat Opria.

Agentul nu vrea să-l mai lase pe Daminuţă să joace înRomânia din cauza reclamei negative de care a avut parte în ultimele luni. “Nu sespunea decât cu ce femei umblă. Păi e tânăr, nu are voie? În Româniaşi-au bătut joc de el, i-au făcut carte de vizită, nu vreau să mai joace aici.Asta e la noi, dar va demonstra că e fotbalist.”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-03-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE