2020-08-04 21:15

Klopp anunţă HEGEMONIA lui Liverpool

 |  09:41
Klopp anunţă HEGEMONIA lui Liverpool

Antrenorul Jurgen Klopp e convins că trofeul Ligii Campionilor obţinut cu Liverpool reprezintă doar un început pentru echipa sa, care şi-a fixat ca target anul viitor un nou titlu în competiţia europeană intercluburi numărul unu a Europei.

"În această seară, a fost o mare provocare pentru cele două echipe, pentru că nu mai jucasem de trei săptămâni, trebuia să ne regăsim ritmul. Iar în condiţiile în care a fost destul de cald, a fost o adevărată bătălie. Am marcat atunci când trebuia, iar Allison a avut în finalul jocului câteva intervenţii de făcut, lăsând impresia că este de netrecut. Este o victorie pentru toţi suporterii noştri, vom trăi o noapte senzaţională, iar duminică vom sărbători la Liverpool. Am vorbit mult despre faptul că am pierdut numeroase finale în cariera mea. Acum sunt bucuros pentru familia mea, care este foarte apropiată de mine, iar în ultimele ocazii am plecat în vacanţă cu o medalie de argint, ceea ce nu este prea bine. Am plâns cu toţii pe teren din cauza emoţiilor, ceea ce înseamnă foarte mult. Însă ştiu foarte bine cum se simt cei de la Tottenham. Noi am înscris în momentele cele mai potrivite, dar i-am spus lui Pochettino că trebuie să fie mândri de ei.Am câştigat, însă dorim să continuăm să câştigăm. Acesta este doar un început pentru acest grup de jucători, care au o carieră în faţa lor. Trofeul anul viitor este un obiectiv, dar va fi dificil", a adăugat tehnicianul german.

FC Liverpool a câştigat pentru a şasea oară în istoria sa Liga Campionilor la fotbal, după 2-0 cu Tottenham Hotspur, prin golurile reuşite de egipteanu Mohamed Salah (2) şi belgianului Divock Origi (87), sâmbătă seara, pe stadionul Wanda Metropolitano din Madrid. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-02

In legatura cu acest articol...

Liverpool a CÂȘTIGAT finala Ligii Campionilor. REZUMATUL partidei
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE