2020-04-06 15:25

Kuciak s-a transferat în Insula Creta, Costly -“sechestrat” de impresari

 |  17:43
Kuciak s-a transferat în Insula Creta, Costly -“sechestrat” de impresari

Portarul Duşan Kuciak şi vârful Carlos Costly nu s-au prezentat nici până acum laantrenamentele formaţiei pregătite de Lopez Caro şi nu dau semne că ar dori săcontinue la FC Vaslui.

Prezent la Mondial cu naţionala Slovaciei, Kuciak trebuiasă ajungă încă de acum două săptămâni în cantonamentul vasluienilor, însă adecis să-şi prelungească vacanţa. Împreună cu iubita sa, goalkeeperul sebronzează pe plajele din Insula Creta în aşteptarea unui transfer la WestBromwich Albion. “Va trebui să luăm un alt portar.Pe Kuciak nu-lmai lasă gagica să vină la echipă. A luat-o razna, a mers înCreta, s-a îndrăgostit de locurile alea. Când va trebui să lase nisipul pentrupământ va fi greu, fiindcă se va arde”, ne-a spus patronul moldovenilor, AdrianPorumboiu.

Nici hondurianul Carlos Costly nu pare hotărât să maijoace în România. Recuperat după accidentarea suferită în primăvară, vârful învârstă de 28 de ani i-a tot amânat pe oficialii vasluieni cu revenirea laechipă, pentru ca acum să anunţe în presa din Honduras că ar vrea să evoluezepentru o altă echipă. “Nu am nici o problemă, să vine cu un club care plăteşte două milioane de euro pe el şi îl las.Mai are contract trei ani. Dacă vrea să mai joace fotbal, atunci să facă rostde bani. Vom lua măsuri, nu îi permitem să ne trateze astfel. Cu cine să maivorbim, ce impresari are? Ăia cred că sunt consumatori, altfel nu îmi dau seamade ce procedează aşa”, a atacat dur Porumboiu.

Cu numai 10 zile înainte de debutul campionatului,formaţia vasluiană face tot posibilul pentru a completa lotul în absenţa celordoi. În prezent, se negociază cu un portar, dar şi cu doi jucători de câmp. Momentan, numelor lor este ţinut secret deconducerea clubului deoarece nu se doreşte ca alte formaţii să intre pe fir.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-03-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE