2020-01-25 07:18

L-a TRĂDAT pe Lupescu şi s-a dat cu Burleanu

 |  16:12
L-a TRĂDAT pe Lupescu şi s-a dat cu Burleanu

În urmă cu un an, Cristi Chivu a fost unul dintre susţinătorii de bază ai lui Ionuţ Lupescu la alegerile pentru şefia FRF, alături de Mircea Lucescu şi mai toţi membrii Generaţiei de Aur. În mod cât se poate de curios, căştigătorul Ligii Campionilor cu Inter Milano a luat decizia de a promova Cupa României la fotbal, competiţie organizată de forul condus de Răzvan Burleanu, omul care i-a învins pe Lupescu şi compania la scrutinul de la federaţie şi despre care actualul şef al FRF a spus că “i-a ciuruit”. Mai mult decât atât, Chivu n-a avut nimic împotrivă ca să se tragă în poze cu Burleanu.

"Cupa României reprezintă un eveniment de tradiţie care nu trebuie neglijat. Cupa României trebuie dusă în diferite oraşe ale ţării pentru că aşa transmitem mesajele şi valoarea acestei competiţii. Avem datoria de a fi parte a fotbalului, de a susţine proiectele importante care sunt făcute pentru fotbal pentru că ne dorim să vedem din nou oameni de valoare în primul rând, jucători de fotbal şi avem datoria de a transmite mai departe ceea ce reprezintă esenţa vieţii"a declarat Cristian Chivu. 

La promovarea competiţiei au participat şi foştii internaţionali Bogdan Lobonţ şi Adrian Ilie. CFR Cluj – Astra Giurgiu şi U Craiova – FC Viitorul vor fi duelurile din semifinalele Cupei României.

Partidele tur se vor disputa în perioada 2-4 aprilie, iar returul la 23-25 aprilie. Finala Cupei României, ediţia 2018-2019, se va disputa pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti pe 25 mai.

Foto: Captură TelekomSport


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE