2020-07-10 02:37

Lia Olguța Vasilescu, MESAJ pentru jucătorii CSU Craiova chiar din toiul nunții

 |  10:17
Lia Olguța Vasilescu, MESAJ pentru jucătorii CSU Craiova chiar din toiul nunții

FCSB întâlnește duminică, pe Arena Națională, pe CS Universitatea Craiova într-o partidă în care nici una dintre echipe nu-și mai poate permite pași greșiți. Lia Olguța Vasilescu le-a trimis jucatorilor un mesaj de sustinere chiar din toiul petrecerii de nunta.

Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au ținut să le transmită un mesaj inedit jucătorilor din Bănie înainte de meci.

„Succes echipei Universitatea Craiova, azi! Hai, Universitatea! Hai, Craiova! Tu campioana unei mari iubiri!”, scrie Olguța Vasilescu pe Facebook.

Mai multe echipaje de poliţie rutieră şi de ordine publică vor fi mobilizate cu ocazia desfăşurării pe Stadionul „Naţional Arena” din Capitală a meciului de fotbal aferent sezonului competiţional 2018 – 2019, care vor menţine ordinea publică în zona stadionului.

"Poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genţi sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto. Totodată, Poliţia Capitalei va accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment. Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice", informează Poliţia Capitalei, printr-un comunicat de presă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE