2019-08-18 07:50

LIGA 1. O echipă care se bate la titlu cheamă suporterii să deszăpezească terenul

 |  16:10
LIGA 1. O echipă care se bate la titlu cheamă suporterii să deszăpezească terenul

Florentin Dincă

O echipă cu pretenţii, care se bate la titlu în acest sezon, apelează la suporteri pentru deszapezirea stadionului, în vederea reluării Ligii 1 la finalul acestei săptămâni. Conducerea clubului cu pricina îi ademeneşte pe aceştia cu surprize ... în zăpadă.

Printr-o postare pe pagina de Facebook, oficialii grupării CS Universitatea Craiova i-au chemat pe fani la deszăpezirea Stadionului Extensiv. Trupa lui Mulţescu va întâlni, sâmbătă, de la ora 14.00, pe teren propriu, formaţia FC Voluntari, în etapa a 22-a a Ligii I, prima din 2017.

LIGA 1. O echipă care se bate la titlu cheamă suporterii să deszăpezească terenul
zoom
"AMR 4 zile până la startul returului. Punem mână de la mână şi începem împreună. Vino miercuri cu o lopată la Stadionul Extensiv, să deszăpezeşti terenul împreună cu jucătorii Craiovei! O să găseşti şi câteva surprize în zăpadă. Prima etapă din 2017 o avem sâmbătă la ora 14.00, aşa că vrem să curăţăm gazonul cât mai bine, ca să le iasă jocul băieţilor noştri în meciul cu Voluntari. Mergem pe mâna ta, da? Te aşteptăm miercuri, la ora 11.00, la Stadionul Extensiv!", se arată în anunţul postat pe Facebook de CS Universitatea Craiova.

Foto: gsp.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-31Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Regula în neregulă Comitetul Executiv din 22 februarie a hotărât ca din sezonul viitor să aducă o “noutate” în fotbalul românesc. “La Liga 3 trebuie să fie în teren 3 jucători U19. La Liga 2 fiecare echipă trebuie să aibă printre titulari 3 jucători de la U21. În Liga 1, fiecare echipă trebuie să aibă permanent în teren câte un jucător de la U21, în sensul în care jucătorul să fie eligibil pentru a juca la naţionala U21”, a spus şeful FRF, Răzvan Burleanu
28 Feb 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE