2020-02-29 00:04

LIGA CAMPIONILOR. Zidane, înaintea meciului meciurilor cu Liverpool: “Cea mai dificilă finală”

 |  14:24
LIGA CAMPIONILOR. Zidane, înaintea meciului meciurilor cu Liverpool: “Cea mai dificilă finală”

Zinedine Zidane are inedita şansă să obţină al treilea trofeu consecutiv în Liga Campionilor, după schimbarea formatului competiţiei. Totuși, tehnicianul francez este conștient că Liverpool reprezintă o “nucă tare”, chiar mai tare decât Atletico Madrid şi Juventus, din ultimele două finale.

Zizou a ridicat în slăvi trupa pregătită Jurgen Klopp şi îşi avertizează elevii că vor serios de tras pentru a se impune, deși specialiştii îi creditează pe “extratereștii” ca favoriţi cerţi în meciul de sâmbătă seară, de la ora 21.45.

"Va fi, probabil, cea mai dificilă finală pe care trebuie să o jucăm. Cu siguranţă nu ne vom gândi că Liverpool e mai slabă decât celelalte echipe întâlnite pentru că nu e aşa, în mod cert. Şi-au câştigat locul în finală prin performanţele lor. Au jucat bine şi au eliminat echipe de top. A trecut ceva timp de când n-au mai ajuns într-o finală, dar acest club are o istorie uriaşă şi ştiu cum să joace aceste meciuri importante. Va trebui să fim la cel mai bun nivel, ştim asta. Şi mă refer la toate aspectele, nu doar din punct de vedere fizic. Sunt o echipă engleză, deci vor lupta până în ultima secundă. Dar nu se bazează doar pe calităţile fizice. Liverpool e foarte bună şi din punct de vedere tehnic, cu multă viteză şi valori individuale. Va trebui să avem grijă şi să fim atenţi la toate aceste aspecte", a declarat Zidane, citat de telekomsport.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE