2020-06-01 17:15

LOOK Plus și LOOK Sport au anunțat că transmit Liga 1 până în 2024. Urmează DigiSport și TelekomSport

 |  14:54
LOOK Plus și LOOK Sport au anunțat că transmit Liga 1 până în 2024. Urmează DigiSport și TelekomSport

Deţinătoarea posturilor Look Plus şi Look Sport a anunțat că a semnat contractul pentru drepturile de televizare a partidelor de fotbal din Liga 1 pentru urmatoarele 5 sezoane. Acum este de așteptat un anunț similar al celor de la RCS-RCD (DigiSport) și Telekom (TelekomSport), deși la ultima companie lucrurile sunt în ceață din cauza faptului că nu se știe încă sigur dacă se va retrage din țara noastră într-un viitor mai mult sau mai puțin aproape.

Până în 2024, Look Plus şi Look Sport vor transmite integral cea mai urmărită competiţie sportivă din România, telespectatorii urmând a putea viziona în fiecare sezon 270 de partide de fotbal.

Posturile TV Look Plus şi Look Sport sunt prezente la nivel naţional în grilele tuturor marilor operator de cablu, satelit şi IPTV. Look Plus şi Look Sport difuzează în România meciuri din UEFA Champions League, UEFA Europa League, Liga l, meciuri din Liga a II-a, meciuri din Campionatul de Fotbal Portugaliei şi al Turciei.

Începând din această vară, au fost lansate două posturi TV - Look Sport 2 şi Look Sport 3, care vor transmite meciuri din competițiile anunțate mai sus.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE