2020-02-24 08:19

Lopez Caro a condus antrenamentul echipei FC Vaslui

 |  13:42
Lopez Caro a condus antrenamentul echipei FC Vaslui

Fotbaliştiiechipei FC Vaslui s-au antrenat, luni dimineaţă, sub comanda stafului tehniccondus de Juan Ramon Lopez Caro, după ce, sâmbătă şi duminică, şedinţele depregătire au fost conduse de Daniel Pancu, ajutat de Silviu Bălace şi WesleyLopes.

Potrivitpreşedintelui CA al FC Vaslui, Ciprian Damian, tehnicianul spaniol a trimis unfax către clubul vasluian în care susţine că nu recunoaşte nicio decizie aconducerii şi consideră hotărârile acesteia drept ilegale.

Luni, LopezCaro a condus antrenamentul alături de secunzii Jose Maqueda şi Laurenţiu Roşu.

Membrii CAal FC Vaslui se vor întâlni astăzi la ora 13.00, pentru a discuta situaţia luiLopez Caro.

Echipa FCVaslui a obţinut doar cinci puncte în primele şase etape ale Ligii I, ocupândlocul 14 în clasament, iar oficialii clubului încearcă să-l facă pe antrenorulspaniol Juan Ramon Lopez Caro, angajat în această vară, să-şi dea demisiapentru a nu-i plăti clauza de reziliere a contractului, în valoare de un milionde euro.

Conducereaclubului şi tehnicianul iberic sunt în conflict deschis din această săptămână,în care jucătorii au refuzat să se antreneze, potrivit lui Caro, sau au avutliber, potrivit lui Adrian Porumboiu.

Jucătoriiechipei nu s-au prezentat la antrenamente miercuri şi joi, tehnicianul spaniolconsiderând că este împiedicat să-şi desfăşoare activitatea deoarecefotbaliştii i-au boicotat şedinţele de pregătire.

Însăconducerea clubului a precizat că era normal ca jucătorii să nu se prezinte lapregătire doarece au primit liber chiar de la tehnician, care s-a răzgânditulterior şi a programat antrenamente în cele două zile

Laantrenamentul de vineri dimineaţă, Caro i-a informat pe jucători că vor avealiber sâmbătă şi duminică, ceea ce l-a determinat pe finanţatorul AdrianPorumboiu să afirme că decizia tehnicianului "este o provocareordinară" şi o "bătaie de joc".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-05-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE