2020-07-07 03:55

Lovitură de proporții! Mircea Lucescu revine în fotbalul românesc

 |  14:51
Lovitură de proporții! Mircea Lucescu revine în fotbalul românesc

Este oficial! Mircea Lucescu se va implica activ în activitatea clubului Rapid, începând cu data de 13 ianuarie. Funcția nu este încă stabilită, a anunțat Dan Tudorache, primarul Sectorului 1.

”O să îl vedeţi şi pe Mircea Lucescu atunci când se vor întoarce, pe 13 ianuarie, mă refer la echipa Rapidului. Va fi oficial într-o funcţie, altfel nu avem cum. Ce va face? Îl aşteptăm şi vă va spune el. Dar cu siguranţă este cu inima lângă Rapid, aici a realizat marea performanţă împreună cu George Copos şi eu zic că trebuie să întoarcă ceva înapoi.

Poate să vină ca orice. Antrenor…nu, antrenor e Pancu. Dacă m-am împăcat eu cu Pancu? Au fost câteva divergenţe, dar au trecut. Din partea lui, că din partea mea…. E mai pătimaş, dar poate că aşa sunt sportivii de performanţă şi multă presiune”, a spus pentru Telekom Sport, Dan Tudorache, potrivit Mediafax.

Surse din interiorul clubului susțin că suma solicitată de către Mircea Lucescu se apropie de 200.000 de euro. Garantat de primarul Tudorache, Lucescu ar urma să ocupe o funcție de consilier.

Mircea Lucescu (74 de ani) a fost la Rapid, pe postul de antrenor, în perioada 1997-1998 și 1999-2000. A reușit să cucerească un titlu de campion și o Cupă a României cu echipa alb-vișinie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE