2019-08-23 08:34

Lovitură după lovitură pentru Mutu. Continuă problemele pentru starul român cu numai câteva zile înainte de revenire

 |  17:30
Lovitură după lovitură pentru Mutu. Continuă problemele pentru starul român cu numai câteva zile înainte de revenire

Dupăce în weekend a bătut un ospătar din Florenţa, Adrian Mutu a primit ieri oveste proastă din partea Ligii Italiene de Fotbal, care a aprobat cerereaFiorentinei pentru reducerea salariului la jumătate în perioada suspendării.

Lascurt timp după decizia suspendării, luată în februarie, Fiorentina a decissă-l pedepsească pe Mutu prin reducerea salariului cu 50% pe perioada celor 9luni. Vârful a refuzat, iar cele două părţi s-au înţeles ca un verdict să fiedat de Colegiul Arbitral al Ligii Italiene de Fotbal.

Dupăaproape 9 luni de suspans, oficialii Ligii au anunţat ceea ce era de aşteptat,că Mutu va trebui să restituie grupării din Florenţa jumătate din baniiîncasaţi în această perioadă. Astfel, Mutu, care are un salariu anual de 2,2milioane de euro, va trebui să facă rost de 800.000 de euro pentru a-şi achitadatoria către Fiorentina. Asta, pe lângă problema cu Chelsea, unde a fostobligat de FIFA să achite 17 milioane de euro daune.

Dorit la Kuban dePetrescu

DanPetrescu a anunţat deja că intenţionează să-l aducă le Mutu la Kuban, formaţiecare şi-a asigurat deja prezenţa în prima ligă rusă. Fostul internaţional spunecă echipa sa şi-l poate permite pe atacantul în vârstă de 30 de ani doar dacănu va fi nevoită să achite suma de transfer, iar în prezent, Mutu e cotat de 7milioane de euro. “Mi l-aş dori şipe el la Kuban. Dacă-i liber, m-aş descurca şi cu el", a afirmat “Bursucul”, care vrea să-l aducă în Rusia şi pe fostul săuelev de la Urziceni, Iulian Apostol.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638946-02-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE