2020-02-22 13:47

LPF a vândut DREPTURILE TV pentru Liga 1. Care sunt posturile care vor transmite şi ce valoare are noul CONTRACT

 |  14:11
LPF a vândut DREPTURILE TV pentru Liga 1. Care sunt posturile care vor transmite şi ce valoare are noul CONTRACT

Liga Profesionistă de Fotbal anunţă prin vocea directorului de comunicare Marius Mitran că, până la finalul acestei luni, se va semna vânzarea drepturilor TV din Liga 1 pentru următoarele 5 sezoane.

Spre bucuria microbiştilor din întreaga ţară, meciurile din Liga 1 vor fi difuzate, ca și până acum, de DigiSport, TelekomSport și Look Sport. 27,5 milioane de euro fără TVA va fi valoarea noului contract, identic cu cel care urmează să se încheie.

"S-a rezolvat, se semnează luna aceasta. E o chestiune de zile, de săptămâni poate. Se semnează în termenii vechiului contract, poate chiar mai mult. Vor transmite aceleaşi posture. În ceea ce privește transmisia, vor fi mai multe schimbări, dar sunt de amănunt. Vicepreședintele Robert Pongraz a lucrat la asta. În pachetul media vor fi câteva modificări, legate de cum se va filma. În momentul ăsta, varianta pay-per-view nu este viabilă. Nu poți avea o aplicație pe care lumea să o cumpere ca să vadă meciurile de fotbal, obiceiul de consum în România este altul", a spus Marius Mitran la Pro X.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE