2020-07-14 06:46

LPF cere voie Guvernului pentru reluarea sezonului, în timp ce în Olanda s-a anulat campionatul

 |  20:23
LPF cere voie Guvernului pentru reluarea sezonului, în timp ce în Olanda s-a anulat campionatul

LPF pregăteşte o propunere de protocol pentru reluarea antrenamentelor şi a jocurilor oficiale, care va fi înaintată săptămâna viitoare Guvernului. Ideea Ligii vine în aceeaşi zi în care federaţia olandeză a anulat actualul sezon al campionatului batav. Treaba în Olanda e simplă, nu se va acorda titlul de campioană şi nici o echipă nu va retrograda. Aşa cum probabil ar trebui să se întâmple în fiecare ţară unde pandemia de coronavirus a făcut prăpăd, sau, în cel mai bun caz, să se menţină ca finale ierarhiile actuale din campionatele de pe continent.

"LPF pregăteşte în aceste zile o propunere de protocol pentru reluarea antrenamentelor şi a jocurilor oficiale, propunere pe care conducerea Ligii o va înainta la începutul săptămânii viitoare autorităţilor guvernamentale, punând-o totodată şi în dezbatere publică", se arată pe site-ul lpf.ro.

De asemenea, LPF a anunţat că şi vineri a dialogul cu Ionuţ Stroe, ministrul Tineretului şi Sportului, "pentru identificarea celor mai bune soluţii în vederea reluării competiţiilor sportive întrerupte de pandemie, fără a pune în pericol sănătatea sportivilor".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE