2019-07-16 07:27

LPF se răscoală împotriva TELEVIZIUNILOR care transmit meciurile din Liga 1

 |  13:55
LPF se răscoală împotriva TELEVIZIUNILOR care transmit meciurile din Liga 1

Atac fără precedent la adresa televiziunilor care dețin drepturile TV pentru meciurile din Liga 1. Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal Justin Ștefan este total nemulțumit de zilele, dar mai ales orele la care sunt programate partidele.

Mai multe cluburi au făcut front comun cu suporterii și contestă programările făcute de televiziuni, care sunt fie prea devreme, fie prea târziu în noapte, gen ora 21.00, mai ales când afară stă să vină iarna, iar temperaturile vor scădea la pragul de îngheț.

Meciurile din Liga 1 sunt transmise în acest moment de trei posturi TV: DigiSport, Telekom Sport și Look TV.

„Stabilirea programului meciurilor din Liga 1 trebui să se facă ținând cont, în primul rând, de suporterii care înfruntă vremea rea și vin la stadion. Nu este normal să se dispute lunea meciuri din Liga 1. De asemenea, nu este normal ca meciurile programate în acest anotimp în zilele de vineri, sâmbătă și duminică să înceapă atât de târziu, adică la ora 21:00 sau la 20:30.

Înainte de a fi un produs comercial și de televiziune, fotbalul trebuie să rămână al suporterilor care își susțin echipa favorită din tribunele stadioanelor. Fac un apel public față de televiziunile deținătoare de drepturi să țină cont și de dorința cluburilor și a suporterilor fotbalului românesc atunci când propun programul etapelor din Liga 1.

Până acum am răspuns doleanțelor televiziunilor, dar trebuie să încercam să-i protejăm pe jucători și pe spectatori. Vom avea curând și poziția cluburilor. Televiziunile au un rol important în stabilirea programului unei etape, dar ar trebui să țină cont și de cei care merg pe stadion, fie că sunt zece, o mie sau zece mii, precum și de bieții jucători. Este anormal ca ei să joace la 20:30 sau 21:00. Liga susține de ceva vreme coborârea orei de disputare, măcar la 19:00„, a scris Justin Ștefan pe contul său de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE