2019-12-05 17:15

Lucescu, Hagi şi Gică Popescu îl conduc pe ultimul drum pe Ilie Balaci. Mii de oameni îşi iau RĂMAS BUN de la Minunea Blondă

 |  15:00
Lucescu, Hagi şi Gică Popescu îl conduc pe ultimul drum pe Ilie Balaci. Mii de oameni îşi iau RĂMAS BUN de la Minunea Blondă

Mii de fani l-au condus pe ultimul drum pe Ilie Balaci la arena Ion Oblemenco, la Biserica Sfântul Ilie, iar la această oră cortegiul a ajuns la Cimitirul Sineasa unde va fi înmormântat fostul mare fotbalist al României. Printre numeroasele personalităţi prezente se numără Mircea Lucescu, Ioan Andone, Gheorghe Hagi, Mircea Rednic, Ionuţ Lupescu, Dănuţ Lupu, Gică Popescu sau Gheorghe Craioveanu.

La stadion au fost prezenţi şi jucătorii echipei Universitatea Craiova, în frunte cu preşedintele Marcel Popescu şi antrenorul Devis Mangia, dar şi echipa de handbal feminin, deţinătoarea Cupei EHF. După ce sicriul cu trupul neînsufleţit a stat aproximativ două ore pe gazonul arenei Ion Oblemenco, cortegiul funerar a părăsit stadionul în aplauzele a sute de oameni care au scandat numele fostului fotbalist şi "Te vom iubi mereu!". La stadionul Ion Oblemenco, un sobor de preoţi de la Mitropolia Olteniei a oficiat o slujbă în memoria lui Ilie Balaci.

Cortegiul a plecat apoi spre Biserica Sfântul Ilie, iar de la ora 13.00 aici a avut loc slujba de înmormântare, oficiată de un sobor de preoţi în frunte cu IPS Irineu, Mitropolitul Olteniei. La ora 14.00 a avut loc plecarea cortegiului spre Cimitirul Sineasca. Cortegiul funerar se va deplasa pe traseul: Biserica Sf. Ilie - Primăria municipiului Craiova - Universitatea din Craiova - Calea Bucureşti - Pasajul Suprateran - Strada Amaradia - Strada George Enescu - Cimitirul Sineasca.

Ilie Balaci va fi înmormântat cu onoruri militare asigurate de Garnizoana Craiova din cadrul Brigăzii Multinaţionale Sud-Est.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE