2020-04-07 14:06

Lucescu presat să-l recheme pe Mutu la naţională

 |  19:15
Lucescu presat să-l recheme pe Mutu la naţională

Şefii FRF şi-au afirmat suportul pentru Răzvan Lucescu,dar i-au transmis că Adrian Mutu trebuie să revină la echipa naţională imediatce îi va expira perioada de suspendare în cazul sibutramina. Totul la nici osăptămână după ce selecţionerul explicase de ce nu îl mai vrea pe starulFiorentinei.

Deşi a primit asigurări verbale din partea conducerii cănu se pune problema să fie demis, pentru Lucescu jr vorbesc rezultatele. Cudouă egaluri în debutul campaniei de calificare la EURO 2012, naţionala încă nuse regăseşte în joc, iar răbdarea şefilor pare să fie pe terminate.

Primul pas este rechemarea la prima reprezentativă a luiAdrian Mutu, care a fost ignorat de Lucescu începând din toamna anului trecut,pentru că a plecat din cantonament imediat după meciul cu Serbia fără să-lanunţe pe tehnician. Decis să nu mai conteze pe serviciile lui Mutu, selecţionerulpare să îşi fi pierdut şi cel mai puternic aliat, pe Ionuţ Lupescu. Directorulgeneral al FRF, cel care a insistat ca Răzvan să fie numit selecţioner, aanunţat că atacantul este vital pentru prima reprezentativă. "Sper ca AdiMutu să revină la naţională după ce i se termină suspendarea. Îl aşteptăm laforma la care s-a consacrat, sunt sigur ca Răzvan va face ce trebuie. E foartebine că îi este dor de naţională, îl aşteptăm să vină să joace precum înultimii ani", a precizat Lupescu pentru Prima TV.

Şi totul la numai câteva zile după ce Răzvan Lucescu avorbit deschis pentru prima oară în ultimul an despre situaţia fotbalistuluiFiorentinei. “Dacă ar fi învăţat ceva până acum, ar fi spus că vine când are nevoieselecţionerul de el. Aşa dădea dovadă de maturitate. La noi nu se pune piciorulîn prag. Nimeni nu a avut curajul să facă aşa ceva până acum”, spuneaLucescu la “Naşul” la mijlocul săptămânii trecute.

În schimb, Mutu priveşte tacit discuţiile despre el şi nua ţinut decât să precizeze că va răspunde pozitiv unei eventuale convocări. “Când voi reveni pe teren, dacă voi fi chemat la naţională, vin, dacă nu, nue nici o problemă”, a afirmat vârful, care momentan este atât suspendat,cât şi accidentat după ce a suferit un accident casnic.

67 deselecţii a adunat Adrian Mutu la naţională începând din 2000

29 de goluria înscris vârful Fiorentinei pentru prima reprezentativă


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-10-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE