2020-04-07 11:33

Ludovic Orban a hotărât: Cine este singurul colaborator al lui Dăncilă pe care îl păstrează în funcție

 |  12:00
Ludovic Orban a hotărât: Cine este singurul colaborator al lui Dăncilă pe care îl păstrează în funcție

Premierul Ludovic Orban a anunţat, marţi, că va continua colaborarea pe care Viorica Dăncilă a început-o cu fostul internaţional Gheorghe Popescu, pentru Campionatul European din 2020, potrivit news.ro.

„M-am întâlnit ieri cu Gică Popescu, care a fost consilier onorific al primului ministru şi care mi-a explicat cu ce se ocupă, e un fel de CEO pe partea proiector necesare pentru Campionatul European de fotbal şi am luat decizia să continui colaborarea cu Gică Popescu.

Evident nu are culoare politică, s-a implicat în proiectul acesta, pentru că trebuia cineva care venea un pic din exteriorul administraţiei ca să împingă lucrurile înainte şi să le vadă dintr-o prespectivă. Am rămas foarte plăcut surprins că a început să cunoască foarte multe detalii tehnice, chestiuni de contractare, de stadii de lucrări şi ca atare vom continua colaborarea.

Sigur, preşedintele comitetului inter ministerial, din ce am înţeles, este ministrul Tineretului şi Sportului şi sunt convins că împreună vom pregăti toată lucrurile pentru campionatul european”, a declarat Orban.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-13Parerea ta...

BORFAș
13 Noi 2019

Cum ??? SICĂ apreciază pușcăriași??? Doua javre ...SICTIR
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE