2019-10-14 12:01

Lui Gigi Becali tot de Dinamo îi e TEAMĂ. Câinii n-au mai bătut pe nimeni de două luni și jumătate

 |  15:35
Lui Gigi Becali tot de Dinamo îi e TEAMĂ. Câinii n-au mai bătut pe nimeni de două luni și jumătate

Gigi Becali consideră că dintre meciurile care urmează în campionat pentru echipa sa, cel mai complicat este cel cu Dinamo, eterna rivală, formație care n-a mai bătut pe nimeni în Liga 1 de două luni și jumătate și care se află pe locul 12 în clasament, loc de baraj.

“Cu Dinamo e cel mai complicat meci întotdeauna, şi decât CFR şi decât toate. Când joacă cu noi parcă prind aripi. În play-off ei dacă nu sunt aşa de puternici, ei cu noi oricum ar fi joacă extraordinar de bine. Cu ceilalţi n-ar juca extraordinar, cu noi da”, a spus Becali la Pro X.

Pe de altă parte, latifundiarul din Pipera susține că Harlem Gnohere este dorit de o grupare din zona arabă, însă a cerut pe acesta 7 milioane de euro. Gigi a dezvăluit și motivul pentru care a cerut atât de mulți bani pe transferul atacantului francez fără de care, spune el, dar și noi, ar rata cu cu siguranță titlul. Încă unul. “Eu nu am cerut 5, am cerut 7 milioane pe Gnohere. Nu este vorba de Al Nasr. O să vedem acum, când o să înceapă transferurile în iarnă. De-aia am cerut atâţia bani, am zis: risc să pierd campionatul. De-aia am cerut foarte mulţi bani, măcar dacă risc, măcar să iau foarte mulţi bani. Chiar dacă nu pleacă Gnohere o să mai vină cineva. Pentru Puşcaş am dat trei milioane, puteam să-l iau. N-a vrut el să vină. La echipa cealaltă, unde a fost. Dacă el nu vrea să vină, n-ai cum să-l iei”, a încheiat Becali.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE