2020-02-29 00:08

Man şi The Special One. De ce ar fi venit MOURINHO la amicalul România – Finlanda

 |  14:46
Man şi The Special One. De ce ar fi venit MOURINHO la amicalul România – Finlanda

Dacă ar fi să ne luăm după gura slobodă a lui Gigi Becali ar însemna că marele Mourinho a venit cu temă precisă la amicalul România – Finlanda de la Ploieşti, încheiat cu 2-0 pentru tricolori. Ţinta ar fi fost stelistul Dennis Man, jucător venit după un sezon foarte bun în tricoul FCSB-ului, dar totuşi nu atât de bun încât să capteze interesul lui Mou şi al lui Manchester United. Convingerea lui Gigi stă cu atât mai puţin în picioare, mai ales că Man este impresariat de Ana Maria Reghecampf, iar Mourinho a venit la Ploieşti însoţit de prietenul său bun Ioan Becali, cel care se află de mai mulţi ani în război cu soţia fostului antrenor al roş-albaştrilor.

Man şi The Special One. De ce ar fi venit MOURINHO la amicalul România – Finlanda
zoom
Şi totuşi Becali e aproape convins că reputatul tehnician lusitan a venit să-l vadă pe viu pe jucătorul de 19 ani pe care ar fi cerut “diavolilor” acum două luni nici mai mult nici mai puţin decât 30 de milioane de euro. 

Dennis Man a început pe banca de rezerve testul reuşit cu Finlanda, şi a fost aruncat în luptă în minutul 65, când l-a înlocuit pe Ciprian Deac, autorul celui de-al doilea gol al României. Stelistul nu a ieşit cu aproape nimic în evidenţă în cele aproape 30 de minute jucate.

"Nu ştiu de ce a venit Mourinho, că nu am vorbit cu Giovani, dar eu ştiu că Manchester acum vreo două luni s-a interesat de Man şi am cerut 30 de milioane. Dat de ce a venit Mourinho nu am vorbit încă, dar eu cred că pentru Man a venit, din moment ce acum două luni au cerut o ofertă pentur Man şi le-am spus 30 de milioane. Aşa am cerut eu. Atunci când nu e ceva de vânzare, cer foarte mult, ca să spun un preţ. Pentru că eu vreau să iau mult mai mulţi bani decât 30 de milioane. Pentru că nu vreau să-l dau cu 3, cu 5, cu 10, cer 30, ca să-i fac preţul, iar dacă sare peste doi ani să pot să iau 60 sau poate chiar 100. Aşa lucrez eu", a declarat Becali, la ProX.

"A fost un meci amical, sunt în vacanţă, nu am venit pentru jucători anume. Nu ştiu dacă România se va califica la Euro-2020, e devreme să spun. Îmi place să privesc, am fost în Austria, mă duc la Cupa Mondială”, a fost reacţia lui Mourinho la finalul partidei de la Ploieşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE