2020-02-28 12:26

Mandorlini: “A fost o lovitură josnică şi premeditată”

 |  18:26
Mandorlini: “A fost o lovitură josnică şi premeditată”

Lui Andrea Mandorlini încă nu îi vine să creadă că numai este antrenorul lui CFR Cluj. Chiar acum o săptămână, conducătorii clujeniîl asigurau că nu se pune problema să fie demis în această toamnă, în ciudafaptului că rezultatele echipei erau din ce în ce mai slabe. Tehnicianul îiarată acuzator cu degetul pe Paszkany şi Mureşan, despre care spune că au fostfalşi în discuţiile cu acesta, şi că se gândeau de mai mult timp să-l schimbedin funcţie: “Nu mă aşteptam să fiu dat afară de la CFR Cluj, suntextrem de dezamăgit. Sezonul trecut am câştigat tot, iar pentru calificarea îngrupele Ligii Campionilor am adus în club 20 de milioane de euro. Pentru mine afost o lovitură josnică, incorectă şi premeditată.

Cu excepţia Supercupei României,acolo unde a învins Unirea Urziceni, după loviturile de departajare, CFR Cluj aavut un start dezastruos de sezon, câştigând numai de două ori în şapte etapeşi se află în acest moment pe locul 12 în clasament. Chiar şi aşa, italianulera convins că putea redresa evoluţia campioanei: Toate echipele dinEuropa care au câştigattitluri în sezonul trecut nu au început prea bine competiţiile interne. Eramdoar la 6 puncte de primul loc, aveam tot timpul din lume pentru a recupera”.

Modul cum a fost demis de la CFR Cluj l-a făcut pe Mandorlini să afirmecă nu se va mai întoarce niciodată în fotbalul românesc, şi că aşteaptă în perioadaurmătoare să primească oferte din Italia, acolo unde a pregătit printre altelepe Atalanta, Bologna şi Siena.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-08-12



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE