2019-10-18 22:27

Marcel Pușcaș a recționat DUR după ce a obținut doar 8 voturi la ALEGERI: M-au mințit

 |  14:13
Marcel Pușcaș a recționat DUR după ce a obținut doar 8 voturi la ALEGERI: M-au mințit

Marcel Puşcaş a ocupat locul al treilea la alegerile pentru șefia FRF, cu doar opt voturi, la mare distanță de Răzvan Burleanu (168) şi Ionuţ Lupescu (78). La nici 24 de ore după deznodământul scrutinului care i-a lăsat un gust foarte amar, Marcel Puşcaş a scris pe contul său de Facebook că alegătorii l-ar mințit la discuțiile purtate în teritoriu, aceștia mergând tot pe mâna lui Burleanu, deși verbal i-au transmis clar că sunt total nemulţumiţi de actuala administraţie.

"M-A ÎNVINS NEMULȚUMIREA

Am intrat în această campanie pentru Președinția FRF, animat de gândul că pot schimba ceva, că pot sprijini dezvoltarea reală, de fond, a fotbalului românesc. Nu am avut și nici n-am vrut  să apelez la alte "ingrediente" decât cele strict legate de SOLUȚII și COMPETENȚĂ. Acesta este felul și modul în care am crezut, cred și voi crede toată viața că este cel mai bun pentru oricine dorește să facă ceva solid și eficient. Așa am fost crescut, așa doresc să mor. Nu sunt fals, nu sunt cabotin. Convingerea mea este că o societate poate progresa doar prin recurgere la profesionism, la competențe. Nu sunt naiv. Sunt sincer.

Dacă cei 255 de votanți mi-au spus nemulțumirile lor profunde legate de legalitatea FRF, ambiguitățile ROAF, arbitraje, competiții, selecții pe pile, școala de antrenori și m-au votat doar 8, înseamnă că ori nu-i interesează și m-au mințit, ori opțiunile lor sunt tovarășe cu autoflagelarea. Poate chiar cu suicidul. Să-ți votezi propria nemulțumire trebuie să recunosc este o performanță. Singura din FOTBALUL românesc. Trist dar adevărat. Am mai învățat ceva.

Multumesc celor 8 votanți. Mulțumesc din suflet tuturor prietenilor care nu au avut drept de vot și care m-au susținut și încurajat. Se pare că doar ei vor programul MARCEL PUȘCAȘ", este mesajul pe care Pușcas l-a postat pe Facebook în această dimineață.

Imediat după ce a pierdut alegerile, Puşcaş a declarat că este ultima lui zi în fotbalul românesc, lăsând să se înțeleagă că îşi va da demisia din funcţia pe care o ocupă acum, director de dezvoltare în cadrul FRF, în care oricum era “de formă”, după ce ajunsese la cuțite cu oamenii de conducere de la Casa Fotbalului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE