2020-04-05 19:05

Măsuri de SECURITATE extreme pentru Dinamo-FCSB. Totul despre marele derby

 |  17:48
Măsuri de SECURITATE extreme pentru Dinamo-FCSB. Totul despre marele derby

Conform unui comunicat emis de Jandarmeria Capitalei, porțile stadionului se vor deschide la ora 18:00. Suporterii lui Dinamo vor avea acces pe Bulevardul Pierre de Coubertin și strada Maior Coravu, în timp ce fanii FCSB pe Bulevardul Basarabia. Marele derby al orgoliilor Dinamo-FCSB va începe, duminică seara, la ora 20.00. Derby-ul din etapa a 25-a se va disputa pe Arena Națională, acolo unde sunt așteptați peste 30.000 de oameni.

”Jandarmii bucureșteni vor acționa la nivelul Capitalei pentru asigurarea ordinii publice în imediata apropiere a Arenei Naționale, precum și pe traseele de deplasare ale suporterilor, cu scopul apariției unor incidente de natură să afecteze climatul de ordine și siguranță publică.

Accesul suporterilor echipei Dinamo se va face doar prin intrările situate pe Bulevardul Pierre de Coubertin și strada Maior Coravu, în timp ce intrarea din Bulevardul Basarabia va fi rezervată suporterilor echipei FCSB”, se arată în comunicatul emis de Jandarmerie.

Echipele probabile de start, conform Digisport.ro:

Dinamo: Piscitelli - Kostrna, Puljic (c), Grigore, Sin - Filip, Mrzljak - Mihaiu, Fabbrini, Sorescu - Perovic

Absenți: Mihai Popescu (susependat), Skovajsa (suspendat)

FCSB: Bălgrădean - Crețu, Planic, Cristea, Soiledis - Oaidă, Filip, Moruțan - Man, Tănase (c), Coman

Absenți: Ionuț Panțîru (accidentat)

Gruparea antrenată de Bogdan Vintilă a primit 8.200 de bilete pentru derby-ul cu Dinamo. Roș-albaștrii mizează pe o peluză plină la ora partidei, după ce până vineri la ora 17:00 vânduseră 5.000 de tichete.

Dinamoviștii speră să fie susținuți de aproximativ 25.000 de fani la marele meci de duminică seara. 15.000 de bilete fuseseră epuizate până joi seara.

Înaintea derby-ului, FCSB se află pe locul 3, cu 43 de puncte. Dinamo ocupă poziția 9, cu 31 de puncte, fără vreo șansă de a mai prinde play-off-ul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE