2020-06-05 10:29

Meciuri decisive pentru naţionala de tineret împotriva Rusiei

 |  18:08
Meciuri decisive pentru naţionala de tineret împotriva Rusiei

În timp ce naţionala mare debutează sâmbătă înpreliminariile EURO 20120 cu Albania, reprezentativa U21 a României va disputavineri şi miercurea viitoare două jocuri decisive pentru calificarea la barajulpentru Europeanul de anul viitor. La egalitate de puncte cu ruşii, tricoloriiau nevoie de cel puţin trei puncte pentru a spera la un nou turneu final după12 ani

Cu două zile înaintea jocului, selecţionerul Emil Săndoia vorbit, pentru Puterea, despre şansele României. “Suntdouă jocuri foarte importante, e foarte important săcâştigăm acest prim meci, nu ne gândim la nimic altceva. Rusia are jucătoriputernici, cu multă experienţă, dar mizez pe dorinţa de afirmare a elevilor mei”, ne-a spus acesta.

Jocul de vineri se va disputa la Botoşani, acolo undese aşteaptă ca stadionul să fie arhiplin. Oficialii FRF au ales oraşul dinnordul Moldovei după ce la partida cu Insulele Feroe câteva mii de fani s-auînghesuit să-i vadă pe Torje şi Co. în ciuda ploii torenţiale. “E un mediu prielnicpentru noi, vom avea şi o susţinere puternică din parteafanilor, iar gazonul este unul excelent. Suntem foarte mulţumiţi de ce am găsitla Botoşani”, afirmă Emil Săndoi.

Din păcate, pentru aceste două jocuri, tehnicianul nuva putea conta pe golgheterul şi căpitanul Gabriel Torje, dar nici pe Ochiroşii,Pârvulescu şi Gângioveanu, alţi doi fotbalişti de bază. “Va trebui să ne descurcăm şi fără ei, sunt încrezăto în şansele noastre”,e optimist acesta.

Româniase poate califica la barajul pentru EURO 2011 şi de pe locul 2, dar cu condiţiasă fie printre cele patru echipe cu cel mai bun punctaj dintre ocupantelepoziţiilor secunde din cele 10 grupe.

Clasament:

Rusia 21p (22-3)România 21p (20-6)Feroe 11pMoldova 10pLetonia 9pAndorra 1p

Vineri,3 septembrie, ora 17:30, Botoşani

ROMÂNIA– RUSIA

Miercuri,7 septembrie, ora 18:00, Sankt Petersburg

RUSIA- ROMÂNIA


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-03-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE