2020-07-09 06:01

Meciurile de la Australian Open ar putea fi SUSPENDATE din cauza POLUĂRII

 |  13:33
Meciurile de la Australian Open ar putea fi SUSPENDATE din cauza POLUĂRII

Luni începe Australian Open, primul turneu de Grand Slam din acest an. Incertitudinea domneşte asupra competiţiei din cauza incendiilor care au făcut ravagii în sud-estul Australiei, implicit şi la Melbourne, unde se ţine turneul. Astfel, din acest motiv, organizatorii AO vor lua în calcul suspendarea anumitor meciuri dacă gradul de poluare maxim va fi atins, informează AFP, potrivit Agerpres.

Jocul va fi suspendat dacă totalul de particule fine solide şi lichide din aer atinge 200, respectiv al cincilea grad de pe această scară de măsurare a calităţii aerului. Al patrulea grad, între 97 şi 200, va conduce la o dezbatere între serviciul medical şi organizatori pentru a şti dacă se poate continua jocul. Arbitrul va putea întrerupe meciul dacă consideră că este oportun.

Aceste reguli se vor aplica la toate meciurile din exterior şi pe terenurile cu acoperiş retractabil, iar la suspendarea unui meci, acesta nu va putea fi reluat decât după închiderea acoperişului. Totodată, o întâlnire nu va putea fi întreruptă înainte de disputarea unui număr egal de game-uri sau la finalul unui tiebreak dacă acesta are loc.

Australian Open debutează luni, însă meciurile de calificare au ridicat deja o groază de critici, mai mulţi jucători fiind forţaţi să abandoneze din cauza aerului irespirabil.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE