2020-08-07 22:20

Megaeveniment K-1 la Bucureşti. Câştigă, prin concurs, bilete la marea finală Superkombat!

 |  18:40
Megaeveniment K-1 la Bucureşti. Câştigă, prin concurs, bilete la marea finală Superkombat!

Hesdy Gerges şi Ismael Londt, principalii favoriţi ai finalei K-1 de la începutul anului viitor, în care marele premiu va fi de un milion de dolari, vor lupta pe 22 decembrie în România, în marea finală Superkombat, care va încheia anul calendaristic în circuitul K-1. În Sala Polivalentă din Capitală sunt aşteptaţi peste 5.000 de fani ai sporturilor de contact, biletele fiind deja puse în vânzare. Ziarul Puterea le oferă cititorilor săi, prin concurs, 20 de bilete la gala de la Sala Polivalentă din Capitală unde vor lupta şi patru dintre finaliştii K-1. Zilnic o întrebare din lumea K-1 este publicată pe site-ul , dar şi in ediţia tipărită a ziarului, iar cei care răspund corect vor fi incluşi automat în concurs.

Întrebarea din 14 decembrie 2012:

Pe ce dată va avea loc finala Superkombat de la Bucureşti?

Regulament concurs:

Pentru a fi eligibili la concurs,  participanţii trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani, să răspundă la întrebarea zilei care va fi publicată în fiecare zi de luni până vineri în perioada concursului atât în ediţia tipărită a ziarului PUTEREA, cât şi pe site-ul .

Pentru a câştiga, fanii Superkombat trebuie să răspundă corect la cel puţin o întrebare postat pe www.puterea.ro şi publicată în ziar.

Trimite răspunsul corect la adresa   sau decupează talonul din ziar şi trimite-l prin poştă la adresa : Piaţa Presei Libere, Corp B2, Etaj 2, Bucureşti, Sector 1.

Participanţii au dreptul să trimită un singur răspuns pe zi pe e-mail.

Câştigătorii vor fi desemnaţi în urma tragerii la sorţi ce va avea loc în data de 18 decembrie 2012 la sediul redacţiei, iar numele acestora va fi publicat în ediţia online în timp real şi în ediţa tipărită în data de 19 decembrie 2012.

Ne rezervăm dreptul de a gestiona răspunsurile.

Câştigătorii celor 20 de bilete la megaevenimentul K-1 “Marea Finală Superkombat 2012”, ce va avea loc pe 22  decembrie  la Sala Polivalentă, sunt invitaţi la sediul redacţiei PUTEREA, între orele 11.00 – 18.00, în zilele de 19, 20 şi 21, la adresa noastră din Piaţa Presei Libere, Corp B2, Etaj 2, Bucureşti, Sector 1.

Angajaţii ziarului PUTEREA şi rudele de gradul I ale acestora nu au dreptul de a participa la concurs.

Citeşte şi:

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639585-12-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE