2020-06-05 22:46

Memeul se întoarce acasă!

 |  16:32
Memeul se întoarce acasă!

Războaiele pe care fostul oficial al Unirii Urziceni le-adus în ultimii ani cu Gigi Becali au fost date uitării. Stoica a bătut palma cufinanţatorul Stelei şi este de vineri noul manager general al clubului dinGhencea. “MihaiStoica este noul manager general al Stelei. Contractul este confidenţial, nupot să vorbesc despre el. El va pleca cu echipa la Târgu Mureş, aconfirmat mutarea Gigi Becali.

MM a fost şi la sfârşitul acestei veri aproape de orevenire la Steaua, însă atunci apropiaţii lui Gigi Becali l-au convins peacesta să nu fie de acord cu mutarea. După acel episod, Mihai Stoica s-aînţeles cu Adrian Porumboiu pentru a prelua postul de preşedinte la FC Vaslui.Însă, după numai 4 zile a părăsit gruparea moldavă, după ce nu a reuşit să seînţeleagă cu antrenorul de atunci al formaţiei, spaniolul Lopez Caro, dar şidupă anumite divergenţe cu patronul clubului. In urma cu doua luni, Stoica a negociat chiar si cu Cristi Borcea, pentru a veni din iarnă la Dinamo,însă nu i-a dat un răspuns concret oficialului din Ştefan cel Mare.

De când a plecat de la Urziceni, Mihai Stoica a fostcolaborator la emisiunea Fanatik, de pe Digisport, dar a şi scris editoriale înGazeta Sporturilor. La Steaua, Stoica se va întâlni cu Narcis Răducan, cu carea colaborat foarte bine la Urziceni, dar şi cu jucătorii veniţi în vară de laUnirea, Ricardo, Galamaz, Brandan, Apostol, Marinescu, Onofraş şi Bilaşco.

MihaiStoica a mai fost angajatul clubului Steaua, el ocupând postul de directorexecutiv în perioada iunie 2002 - august 2004, iar din august 2004 a fostmanager general al grupării “roş-albastre”. În mai2007, în urma unor neînţelegeri cu Gigi Becali, Stoica părăseşte pe Steaua şisemnează cu Unirea Urziceni, club la care rămâne trei sezoane, şi alături decare câştigă titlul de campion al României în sezonul 2008/2009.

Caangajat al Stelei, Mihai Stoica obţine două titluri de campion al României(2004/2005 şi 2005/2006), precum şi Supercupa României (2006). De asemenea, cuel în conducere, Steaua ajunge până în semifinalele Cupei UEFA, ediţia2005/2006.

Înperioada februarie 1992 - iunie 2002, Stoica a ocupat pe rând funcţiile depreşedinte al secţiei de fotbal, vicepreşedinte şi director general al clubuluiOţelul Galaţi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-02-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE