2020-04-10 06:13

Mesaje de susţinere a Universităţii împânzite în oraşul Craiova

 |  18:13
Mesaje de susţinere a Universităţii împânzite în oraşul Craiova

SuporteriiUniversităţii au împânzit oraşul Craiova cu mesaje de susţinere a echipeiînaintea meciului cu Pandurii, din etapa a VII-a a Ligii I, fanii menţionând căeste momentul să strângă rândurile în jurul formaţiei pregătite de VictorPiţurcă, pentru a pune umărul la "renaşterea" echipei.

"Dupăani şi ani de deziluzii, de speranţe deşarte, de promisiuni neconcretizate, separe că în sfârşit perioada neagră din istoria Universităţii se apropie desfârşit. Avem toate motivele să sperăm, fără a fi subiectivi, că echipanoastră, echipa întregii Oltenii, până la urmă cea mai iubită echipă dinRomânia, poate face din nou performanţe notabile având în vedere noua structurăorganizatorică a clubului. Acesta este momentul în care şi noi, suporterii, săstrângem rândurile şi să fim mai apropiaţi de echipă mai mult ca oricând, şiasta trebuie să se vadă încă de la primul meci în deplasare cu Victor Piţurcăpe banca Universităţii, cel de la Târgu Jiu. Trebuie să punem umărul cu toţiila renaşterea Craiovei! Nu am dezarmat când soarta ne-a fost potrivnică, haideţisă ne unim pentru a putea rescrie istoria", este mesajul Peluzei Sudadresat fanilor formaţiei din Craiova.

PartidaPandurii Târgu Jiu - Universitatea Craiova va avea loc luni, de la ora 20.00,pe stadionul "Tudor Vladimirescu", în cadrul etapei a VII-a a LigiiI.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-06-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE