2020-04-10 03:14

Mesajul motivaţional al lui OLĂROIU pentru tricolori înaintea meciului cu Anglia de la EURO

 |  13:05
Mesajul motivaţional al lui OLĂROIU pentru tricolori înaintea meciului cu Anglia de la EURO

Cosmin Olăroiu, antrenor la Jiangsu Suning, a ţinut că transmită un mesaj mtivaţional tricolorilor înaintea importantului meci din această seară cu Anglia, de la EURO, amintindu-le acestora că au "redobândit demnitatea fotbalului românesc”.

Naţionala tineret a României va evolua vineri seară, de la ora 19.30, la Cesena, împotriva Angliei, în etapa a doua a grupei C de la Campionatul European Under-21. Tricolorii au debutat cu victorie la competiţia din Italia şi San Marino, 4-1 cu Croaţiei, în timp ce Anglia a pierdut în prelungiri meciul cu Franţa, scor 1-2.

"Vreau să vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut şi faceţi pentru noi, românii care trăim departe de casă. Faptul că ne mândrim cu voi şi bucuria pe care ne-aţi adus-o arată că ne-am redobândit mândria şi orgoliul de a fi români şi nu e puţin lucru. Pe lângă rezultateale pe care le-aţi înregistrat, eu cred că aţi redobândit demintatea fotbalului românesc şi cred eu că ăsta este cel mai important lucru. Aţi repus România pe harta fotbalului mondial şi pentru asta trebuie să vă mulţumim şi să ne mândrim cu voi. M-am gândit că este doar o mică parte din ceea ce puteţi face voi în viitor. Trebuie să aveţi încredere în voi, nu aveţi nimic de pierdut, aveţi numai de câştigat, aveţi încredere în Mirel, în oamenii de lângă voi, împreună veţi face lucruri extraordinare, sunt convins de lucrul acesta. Suntem alături de voi, suntem cu sufletul. Nu uitaţi că aveţi 20 de milioane de inimi de români în piepturile voastre când intraţi pe teren. Faceţi-le să vibreze, faceţi-le să se bucure. Dacă reuşiţi să aduceţi bucurie oamenilor, acesta este cel mai important lucru, aceasta este cea mai mare satisfacţie pe care o să o aveţi. Vă urez multă baftă, sunt cu sufletul alături de voi, Doamne, ajută!", se arată în mesajul lui Olăroiu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE