2020-01-28 16:53

Messi, APEL disperat: Atât timp cât există o fărâmă de SPERANŢĂ, vă rugăm să nu renunţaţi să îl căutaţi pe EMILIANO SALA

 |  17:51
Messi, APEL disperat: Atât timp cât există o fărâmă de SPERANŢĂ, vă rugăm să nu renunţaţi să îl căutaţi pe EMILIANO SALA

Lionel Messi şi Gonzalo Higuain s-au alăturat vineri celor care cer continuarea căutărilor avionului dispărut în care se afla conaţionalul lor, Emiliano Sala, atacant care se transferase de curând la Nantes la Cardiff. De joi, de când s-a anunţat că nu vor continua căutările avionului dispărut, s-au făcut numeroase apeluri pentru ca autorităţile britanice să îi caute în continuare pe cei doi. Apelurile au venit de la FC Nantes, de la fotbalişti şi mai ales de la fani. O petiţie lansată pe platform change.org a fost semnată de zeci de mii de oameni.

Messi a postat pe Instagram un mesaj de susţinere: “Atât timp cât există posibilităţi, o fărâmă de speranţă, vă rugăm să nu renunţaţi să îl căutaţi pe Emiliano”. El a menţionat că este alături de familia şi prietenii lui Sala.

La rândul lui, Gonzalo Higuain le-a cerut fanilor să se alăture eforturilor de convingere a autorităţilor să continue căutările. “Le cer tuturor oamenilor să solicite, printr-un tweet, printr-un mesaj video sau pe Instagram, continuarea căutărilor pentru ca Emiliano Salas să fie găsit. Nu trebuie să se oprească, trebuie să se meargă până la capăt. Mulţumesc”, a spus Higuain într-un mesaj video pe Instagram.

Autorităţile aviatice au anunţat că au deschis o anchetă cu privire la “aspectele operaţionale” legate de avionul dispărut la începutul săptămânii, care îl transporta pe fotbalistul Emiliano Sala.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE