2020-03-28 12:11

Michael Schumacher, în STARE EXTREM DE GRAVĂ. Neurochirurg: "E în ultimul hal de degradare!"

 |  18:03
Michael Schumacher, în STARE EXTREM DE GRAVĂ. Neurochirurg: "E în ultimul hal de degradare!"

Cand toata lumea spera ca starea sa se amelioreaza, celebrul neurochirurg Nicola Acciari, de la spitalul din Bologna, oferă informaţii sumbre cu privire la situatia in care se afla Michael Schumacher. Starea pilotului de Formula 1 este în continuare mai mult una vegetativă, iar oricine l-ar vedea ar fi şocat să vadă starea sa de degradare, potrivit RomâniaTV.

"Starea de sănătate a lui Michael Schumacher este foarte tare deteriorată şi degradată. Imaginea sa este foarte diferită faţă de cea pe care o ştim când era pe circuit. S-a deteriorat mult la toate nivelurile, atât organic, cât şi la nivelul musculaturii şi scheletului", a declarat neurochirurgul, pentru publicaţia Contro Copertina.

"Toate acestea sunt rezultatul traumei la creier pe care a suferit-o", a adăugat el medicul Nicola Acciari.

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a suferit un accident în timp ce se afla la schi, în Alpii francezi. A fost diagnosticat cu un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală, fiind operat de două ori la spitalul din Grenoble. A fost transferat pe 16 iunie 2014 la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar pe 9 septembrie 2014 a fost externat, iar acum este tratat în locuința lui din localitatea elvețiană Gland.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE