2019-10-17 11:15

“Micul Balaci” revine în Liga 1. Ce echipă l-a convins să semneze până în vara viitoare

 |  17:22
“Micul Balaci” revine în Liga 1. Ce echipă l-a convins să semneze până în vara viitoare

Cel poreclit “Micul Balaci”, de pe vremea când evolua în urmă cu mulţi ani la Universitatea Craiova, va reveni în Liga 1.

După ce s-a despărţit de indienii de la Aizawl FC, mijlocaşul Andrei Ionescu, ajuns la 30 de ani, considerat de mulţi unul dintre cei mai talentaţi jucători din generaţia sa, dar care nu a ajuns niciodată la potenţial maxim, s-a înţeles pentru un sezon cu FC Voluntari, echipă l-a care a mai jucat anul trecut şi l-a care a fost în probe în ultima perioadă. ”Andrei Ionescu este un jucător cu experienţă, l-am avut şi săptămâna trecută la antrenament. L-am luat în pregătire, va semna şi un contract, pentru că este un jucător care poate decide un meci”, a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Andrei Ionescu a început fotbalul la Universitatea Craiova, apoi şi-a continuat junioratul la marele PSV Eindhoven. A revenit la Craiova, apoi a mai jucat pentru FCSB, Royal Antwerp, Ferencvaros, Naft Al Janoob, FC Eindhoven, ASIL Lysi, FC Voluntari şi Aizawl.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-06Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

Limba română, de la rugăciune la contract Astăzi, constatăm cu tristețe că, încet-încet, limba română dispare. Și descoperi acest aspect atunci când deschizi dicționarul, unde majoritatea cuvintelor românești sunt trecute ca provenind din slavonă, greacă, turcă, bulgară, franceză sau germane, dar nu din dacă (tracă), limba maternă a noastră și limba matcă a statelor europene
03 Oct 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE