2019-05-26 00:21


Miki Buzărnescu așteaptă cu teamă verdictul RMN-ului. Tătăl ei este OPTIMIST

 |  14:13
Miki Buzărnescu așteaptă cu teamă verdictul RMN-ului. Tătăl ei este OPTIMIST

Mihai, tatăl Mihaelei Buzărnescu, a declarat că joi spre seară jucătoarea română va fi supusă unui RMN, care va releva dacă suferă o entorsă de gradul 1 sau 2 sau, mai grav, de o entorsă de gradul 3 cu afectarea ligamentelor, diagnostic care ar tine-o pe bară mult timp.

"Am vorbit cu ea de dimineaţă, a spus că o doare, probabil că s-a răcit şi muşchiul şi piciorul. Face un RMN, vom vedea dacă e entorsă de gradul 1 sau 2 şi apoi vom vedea ce tratament va urma. Faza nu prevedea că va urma să cadă, să aibă această traumă. Posibil să fi fost suprafaţa umedă. Probabil nici arbitra nu avea destulă experienţă, să-şi dea seama. Vom vedea ce va fi. Dacă e entorsă de gradul unu, va fi nevoie de timp mai puţin de refacere. Dacă e de gradul doi, ar fi cam la limită să joace la US Open. Dacă e mai mult, de gradul trei, nu prea este bine. Asta înseamnă că va pierde US Open", a declarat Mihai Buzărnescu.

Mihaela Buzărnescu  a abandonat în turul doi al turneului Rogers Cup, de la Montreal, după ce s-a accidentat grav în setul trei al meciului cu ucraineană Elina Svitolina, numărul 5 mondial. Românca a ţipat, a plâns de durere și a fost evacuată de pe teren în scaunul cu rotile.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-09

TAGURI: mihaela buzarnescu, rmn, rezultat, tata
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri