2019-10-17 11:32

"Mingi în şcoli", o nouă campanie de susținere a handbalului românesc

 |  13:28
"Mingi în şcoli", o nouă campanie de susținere a handbalului românesc

Campanie de susținere a handbalului românesc, prin dotarea a sute de școli din întreaga țară cu mingi de handbal. Campania "Mingi în Școli" demarată în 2016 împreună cu Federația Română de Handbal, în parteneriat cu o mare firmă de cosmetice, a reprezentat un adevărat succes: 477 de școli înscrise în proiect, 200 școli selectate, 2226 mingi donate! Din acest motiv, campania continuă și în 2017 cu sprijinul iubitorilor de sport din România.

Obiectivele campaniei: facilitarea accesului elevilor din întreaga țară la handbal  si susținerea viitoarei generație de campioni ai României

Orice persoană care își dorește ca școala să fie înscrisă în campanie și să primească mingi de handbal, poate completa formularul de înscriere de la secțiunea ”Înscrie o școală” pe site-ul mingiinscoli.ro.

Școlile care au primit mingi în cadrul campaniei din 2016 se pot înscrie anul acesta pentru a participa la o tombolă în urma căreia va fi oferit un echipament complet de 15 tricouri și 15 șorturi pentru echipa de handbal a școlii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE