2019-10-16 20:44

Minteuan, confirmat şi pentru retur la CFR Cluj

 |  17:18
Minteuan, confirmat şi pentru retur la CFR Cluj

AlinMinteuan va rămâne antrenorul principal al campioanei, asta după ce oficialiiardeleni l-au confirmat în funcţie pânăla finalul campionatului. La vară, în funcţie de locul obţinut în clasament,există şi o opţiunea de prelungire a înţelegerii.

“Lemulţumesc domnilor Paszkany şi Mureşan pentru această onoare. Sunt foartefericit că voi antrena echipa la care m-am lansat în fotbalul mare şi la caream crescut. Sper să avem un retur mai bun şi să ne atingem obiectivele propuse.Vom juca pentru titlu până la final. Cred că ştiu şi simt foarte bine ceea cese întâmplă în teren. Am schiţat programul de pregătire, iar în data de 10ianuarie vom şti mai multe. CFR e echipa care-şi doreşte să câştige fiecare meci,iar asta e mentalitatea pe care vreau să o imprim. De la 2011 îmi doresc să fimsănătoşi cu toţii şi să câştigăm toate meciurile”, a spus Minteuan.

Preşedinteleclubului ardelean, Iuliu Mureşan, a afirmat că decizia numirii lui Minteuan afost destul de simplă pentru conducere. “Deciziade a-l numi pe Minteuan antrenor a fost destul de uşoară. Am spus de la începutcă singurul care ar fi potrivit e Minteuan. I-am spus lui Alin că meseriaaceasta se fură. I-am spus să fie atent la fiecare antrenament, să-şi ia notiţepentru că va veni şi rândul lui. Uite că nu m-am înşelat”, a completat Mureşan.

Patronulcampioanei României, Arpad Paszkany, este convins că Minteuan este cea mai bunăvariantă pentru postul de antrenor principal. "Aşa cum v-am promis,oficializăm înainte de Crăciun numirea unui nou antrenor. Am ajuns la concluziacă Alin Minteuan este cea mai bună alegere, pentru că e un om cu mintea şi cusufletul alături de CFR Cluj. E clujean de-al nostru şi a făcut primii paşi înfotbal aici, la CFR. Cunoaşte jucătorii mai bine decât orice antrenor care arveni aici. Are deja trei ani experienţă cu antrenorii care s-au perindat pe lanoi şi cred că a învăţat destule pentru a începe meseria de tehnician", asubliniat Paszkany.

AlinMinteuan a fost numit interimar la conducerea tehnică a campioanei României ladata de 25 noiembrie, după ce antrenorul Sorin Cârţu a fost demis în urmaînfrângerii din partida cu FC Basel, din etapa a V-a a Ligii Campionilor şi agestului din acea partidă, când a spart un geam al băncii de rezerve.

Dupădisputarea a 18 etape, CFR Cluj se află pe locul opt, cu 27 de puncte, la 12puncte de liderul Oţelul Galaţi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638952-05-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE