2020-08-07 22:12

Minune la Dinamo înainte de sărbători!

 |  18:51
Minune la Dinamo înainte de sărbători!

Protestul disperat al jucătorilor dinamovişti înainte de partida de la Iaşi, atunci când au întârziat cu 10 minute startul partidei cu CSMS, l-a sensibilizat pe Ionuţ Negoiţă, unul dintre acţionarilor din Ştefan cel Mare. Acesta a plătit o parte din restanţele salariale ale fotbaliştilor, aproximativ 300.000 de euro, reprezentând o treime din restanţele pe care le au de primit Alexe&Co.

Pe lângă acest cadou nesperat, jucătorii vor mai primi încă 1000 de euro fiecare, prima promisă pentru victoria cu Pandurii Târgu Jiu, din Cupa României.

Chiar dacă au fost achitate o parte dintre restanţe, situaţia rămâne extrem de încordată la gruparea alb-roşie. Cei trei acţionari se vor întâlni în următoarele zile pentru a lua o decizie privind soarta clubului în viitor. Şi cum Nicolae Badea nu este de acord cu ideea lui Ionuţ Negoiţă, de infuzie masivă de capital, rămâne de văzut cum vor decurge discuţiile în aceste sens. “Am făcut o propunere clară, acum vreau să văd ce va fi. Domnul Badea nu s-a arătat prea încîntat să aducă mai mulţi bani la Dinamo, în nici un caz. Nu ştiu, poate propunerea mea nu e interesantă, poate am vorbit singur”, a declarat Negoiţă la DolceSport.

Foto: fcdinamo.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639585-10-31Parerea ta...

IZOKSQDF
10 Ian 2013

fwpukc
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE