2020-07-11 10:46

Mircea Lucescu susţine că este "prea bătrân" pentru o nouă experienţă în fotbalul italian

 |  18:13
Mircea Lucescu susţine că este "prea bătrân" pentru o nouă experienţă în fotbalul italian

Mircea Lucescu, în vârstă de 70 de ani, a declarat într-un interviu publicaţiei Tuttomercatoweb.com că este „prea batrân” pentru a începe să antreneze în Italia.

Antrenor la Inter Milano în finalul anilor 90, Mircea Lucescu a spus că echipa lui Roberto Mancini e obligată să se califice în Champions League în acest sezon.

Chestionat dacă ia în calcul o revenire în Serie A la finalul sezonului, Mircea Lucescu a spus că este "prea bătrân" pentru o nouă experienţă în fotbalul italian.

"Nu ştiu ce se întâmplă cu Inter. Această echipă trebuie să se califice în Champions League, nu poate să mai stea încă un an pe afară. Sper ca Mancini să găsească soluţiile pentru a începe să câştige meciuri. A început sezonul foarte bine şi Inter arăta ca o echipă capabilă să câştige campionatul. Apoi s-a întâmplat ceva. Dar e încă timp să-şi revină. Inter e o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bine pregătit. (n.r. La Şahtior) S-au schimbat foarte multe, nu e uşor. Condiţiile în care ne facem treaba nu sunt uşoare: să găsim terenuri unde să ne antrenăm şi alte probleme de zi cu zi. Pentru Italia sunt prea bătrân, dacă m-aş întoarce i-aş face concurenţă lui Reja (n.r. Edoardo Reja, tehnicianul lui Atalanta, tot în vârstă de 70 de ani). Dar e adevărat că ai nevoie de experienţă... Am avut atâţi preşedinţi speciali. După ce am lucrat cu Anconetani (n.r. fostul patron de la Pisa), aş putea fi angajat de orice preşedinte, chiar şi de Zamparini", a declarat Mircea Lucescu, potrivit Mediafax. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-20

In legatura cu acest articol...

Anghel Iordănescu: Amicalul cu Spania se va juca cu siguranţă pe Arena Naţională
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE