2020-07-07 03:48

Mirel Rădoi: „Nu se mai vrea să se investească în noi fotbalişti”

 |  16:41
Mirel Rădoi: „Nu se mai vrea să se investească în noi fotbalişti”

După ce echipa roș albaștrilor a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, directorul sportiv al FC Steaua, Mirel Rădoi, a anunțat că gruparea nu va mai face achiziții. De altfel, în timpul unei conferințe de presă, organizate sâmbătă, Rădoi a ținut să precizeze că echipa de fotbal își va păstra toți jucătorii.

"Din ceea ce am vorbit până acum acesta este lotul. Nu cred că vor mai veni jucători. Nu se mai vrea să se investească în noi fotbalişti. Dar nu e niciun fel de problemă, avem 26 de jucători cu care vom merge înainte la război. Şi dacă nu aş fi mulţumit de lot nu aş ieşi niciodată în public să spun. Pentru că nu e moral şi nu ar fi frumos pentru cei care sunt acum în vestiar să tot vorbim că vor mai veni jucători", a declarat oficialul stelist într-o conferinţă de presă, potrivit Mediafax.

Nu se mai fac achiziții, dar nici nu pleacă vreun jucător. Asta a ținut să menționeze Mirel Rădoi. "Nu se pune problema în acest moment ca vreun jucător de la Steaua să plece. Cu atât mai puţin Alex Chipciu care este şi căpitanul echipei. Nu cred că el va alege să plece din România în Bulgaria. Eu zic că acum nu se poate transfera nimeni de la Steaua, indiferent de suma oferită", a afirmat tehnicianul.

Ratarea calificării în play-off-ul Ligii Campionilor reprezintă principalul motiv pentru care Steaua nu-și mărește numărul de jucători. "Probabil că dacă ne calificam mai departe în Liga Campionilor se mai făceau achiziţii. Dar dacă nu ne-am calificat, de unde să plăteşti un milion şi ceva pe cei doi de la Astra (n.r. - Alibec şi De Amorim)? Pentru campionatul intern este o sumă mult prea mare, dar asta nu înseamnă că ei nu au valoare", a mai spus Rădoi. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE