2019-08-23 08:38

Mirel Rădoi şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională

 |  13:21
Mirel Rădoi şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională

MijlocaşulMirel Rădoi, legitimat la Al Hilal, a declarat că nu va mai răspundeconvocărilor la echipa naţională, el luând decizia de a se retrage de la primareprezentativă în vestiar, la meciul cu Franţa, din preliminariile Euro-2012.

"Numă retrag din cauza lui Răzvan! Decizia este însă irevocabilă, am luat-o învestiar, la Paris! Încă nu am discutat cu Răzvan, dar o să afle acum", adeclarat Mirel Rădoi la Dolce Sport.

MirelRădoi are în palmares 67 de selecţii în echipa naţională a României, pentrucare evoluează din anul 2000 şi pentru care a marcat două goluri.

"Nusunt surprins, s-a întâmplat de mai multe ori să aibă această intenţie. Am maiavut nişte discuţii cu el, şi după turneul din Ucraina, şi după meciul de laIstanbul, au fost mai multe ocazii când s-a pus această problemă. Nu este odecizie pe care să o accept uşor, Mirel înseamnă un jucător profesionist, cares-a sacrificat, a ştiut să vină la echipa naţională şi să dea ce-i mai bun dinel. Voi încerca să mai am o discuţie cu el", a a fost reacţia lui RăzvanLucescu la Fanatik Show.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-10-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE