2019-08-20 15:31

Miriuță răsuflă ușurat. Un om de bază a REVENIT la echipă

 |  13:42
Miriuță răsuflă ușurat. Un om de bază a REVENIT la echipă

Un om de bază a revenit la Dinamo, spre satisfacția lui Vasile Miriuță, care nu concepea ca înceapă echipa fără el, chiar dacă la nivel declarativ părea că nu-l interesează acest lucru.

Jaime Penedo, portarul de 36 de ani, a revenit vineri dimineață în ţară, la opt zile de la reunirea lotului. Goalkeeperul panamez susține că motivul întârzierii îl reprezintă o toxiinfecţie alimentară pe care a suferit-o după Anul Nou, şi că toată această tevatură din jurul său nu are legătură cu banii pe care clubul trebuie să-i încaseze datorită faptului că portarul s-a calificat la Mondiale alături de statul Panama.

Conform ROI, portarul va fi amendat cu 500 de euro pentru fiecare din cele opt zile de întârziere, în total 4.000 de euro, însă șefii echipei se gândesc să-l ierte, mai ales că acesta a fost unul dintre cei mai constanți jucători ai echipei.

”Mă simt ceva mai bine, am suferit după ce am mâncat un sandviş în Panama cu ceva crud în el şi mi s-a făcut foarte rău. Am stat patru zile în spital, dar acum sunt mai bine. Am amânat zborul de două ori până acum, pe 8 şi pe 12 ianuarie, dar acum sunt aici şi vreau să revin la acelaşi nivel. Am pierdut câteva zile şi e important să prind din urmă grupul cât mai repede şi să muncesc din greu. Am adeverinţă medicală, dar nu cred că e cea mai importantă. Medicul federaţiei din Panama a venit special la spital pentru a mă consulta”, a spus Penedo, conform Digi Sport.

”Ştiu că Mister s-a supărat, e normal când un jucător întârzie opt zile. Dar, intenţia mea nu a fost aceasta...S-a speculat mult în ceea ce priveşte banii care vor veni la club de la FIFA, dar adevărul e că nu există motive care să creeze probleme. Va fi norocul lui Dinamo, dacă va încasa aceşti bani, în cazul în care voi merge la Campionatul Mondial. Sunt banii clubului, indemnizaţia clubului şi nu am intenţia să-i cer".

”Îmi doresc să intrăm în play-off, nu va fi uşor, dar suntem foarte aproape, mai avem patru partide complicate. Vreau să recuperez rapid timpul pierdut, pentru că nu m-am putut antrena în Panama din cauza problemei de sănătate. Mai am contract cu Dinamo până în mai şi frumos ar fi ca echipa să fie în play-off".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE