2020-02-28 12:21

MM, aproape de o revenire spectaculoasă la Steaua

 |  18:38
MM, aproape de o revenire spectaculoasă  la Steaua

Fostul oficial al Unirii Urziceni a purtat discuţiiavansate în ultimele zile cu patronul Stelei, cu privire la posibilitatea întoarceriisale în Ghencea. Becali este convins că “transferul” lui Meme ar constitui o adevărată lovitură deimagine pentru suporteri, dar ar reprezenta şi un foarte mare avantaj înintegrarea cât mai rapidă a jucătorilor veniţi de la Unirea Urziceni. PatronulStelei a recunoscut că este aproape să-l convingă pe Stoica să revină înGhencea: “Este adevărat că am vorbit cu el, e posibil să se întoarcă. Înmomentul de faţă este chiar nimerit la echipă, pentru că el îi cunoaşte cel maibine pe jucătorii veniţi de la Urziceni, i-ar ajuta foarte mult să seintegreze”.

Mihai Stoica este totuşi circumspect în privinţaîntoarcerii la Steaua, mai ales că în urmă cu o lună era foarte concis. “Celorcare mă întreabă dacă voi accepta o ofertă din partea Stelei, le transmit sărecitească motoul meu - mai bine mor în picioare, decât să trăiesc îngenunchi”. Managerulse referă la perioada petrecută în Ghencea, în care a înduratmulte umilinţe din partea lui Gigi Becali.

Venirea lui Mihai Stoica amplifică zvonurile care îl daupe Dan Petrescu antrenor la Steaua din luna noimebrie. Se ştie foarte bine delegătura strânsă pe care cei doi au avut-o la Urziceni, acolo unde împreună aucâştigat un campionat şi au adus 8 puncte din grupele Ligii Campionilor. Ceidoi îi cunosc cel mai bine pe jucătorii transferaţi de la Urziceni, pentru carede altfel tehnicianul a şi garantat profesionalismul lor. Rămâne acum de văzutdacă Petrescu va reuşi să “scape” de Kuban Krasnodar, iar MM să lase orgoliileşi să uite de clinciurile din trecut cu Gigi Becali.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-11-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE