2020-05-25 16:29

Momente emoționante la căpătâiul lui Daniel Prodan pe Arena Națională

 |  19:18
Momente emoționante la căpătâiul lui Daniel Prodan pe Arena Națională

Momente impresionante la Arena Naţională din Bucureşti, acolo unde întreaga suflare a fotbalului românesc şi-a luat adio de la Daniel Prodan. Nici fanii nu au pierdut ocazia să facă spectacol în onoarea marelui fotbalist.

Rând pe rând, la căpătâiul fostului fundaș al Generaţiei de Aur au stat foştii colegi şi antrenori de la Steaua sau echipa naţională, dar şi alte nume importante ale fotbalului autohton. Echipele Stelei și a Concordiei Chiajna au venit să aducă un omagiu fostului mare fotbalist.

Seara a venit rândul "ultraşilor" să-şi ia adio de la fostul lor idol, aşa cum au ştiut mai bine.

Sute de fani ai Stelei au venit la Arena Națională în jurul orei 17:00, unde au afişat şi un banner imens dedicat fundaşului care a cucerit cinci titluri de campion al României în tricoul roş-albastru.

"Când nimic nu merge bine şi totul e în van / Sudul aduce un ultim omagiu mareului Prodan", a stat scris pe un banner imens afişat de fanii Stelei, care au aprins torţe în loc de lumânări, în cinstea fundaşului dispărut tragic dintre noi.

"Te vom iubi mereu!" au strigat sutele de suporteri, după care au urcat spre zona în care a fost depus sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Didi Prodan, anunță PRO SPORT.

Tot seara a ajuns la Arena Naţională şi Anghel Iordănescu, antrenorul care a condus naţionala României până în sferturile CM 1994, cu Daniel Prodan printre titulari.

Sicriul lui Daniel Prodan a fost adus la Arena Naţională de câţiva dintre foştii colegi şi prieteni ai lui Didi Prodan, precum Gică Popescu, Basarab Panduru, Toni Doboş, Viorel Moldovan, Bogdan Stelea sau Miodrag Belodedici.

Fostul mare internaţional român a murit pe 16 noiembrie, în urma unui infarct, la doar 44 ani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-18

GALERIE MEDIA

Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE