2019-10-19 15:10

Mourinho dezvăluie numele celor patru jucători de la Manchester United care n-au caracter și personalitate

 |  13:52
Mourinho dezvăluie numele celor patru jucători de la Manchester United care n-au caracter și personalitate

Întrebat de Univision ce le lipsește tinerilor săi jucători, antrenorul lui Manchester United, Jose Mourinho, a declarat scurt și la obiect, caracterul și personalitatea. Și nu s-a oprit aici, ci chiar a nominalizat patru dintre fotbaliștii pe care îi antrenază pe “Teatrul Viselor” care au carențe la capitolul caracter și personalitate, informează metro.co.uk, citat de News.ro.

"Le lipseşte maturitatea. Şi vreau să fiu clar, când spun maturitate mă refer la nivel personal. Noi eram mai mult bărbaţi, eram mai maturi, mai bine pregătiţi pentru viaţă şi mai puţin protejaţi. Sunt copii alintaţi acum, copiii de azi au viaţă diferită, un mediu mai uşor şi mă refer la oamenii din jurul jucătorilor. Aceşti oameni le oferă prea multă afecţiune şi prea multe scuze. Oamenii se maturizează mult mai încet acum. Luke Shaw are un mare potenţial, dar nu ştie să se comporte. Mare potenţial, da, mare. Vorbim despre Luke Shaw, Martial, Lingard, Rashford - tineri, cu mare potenţial, dar la final rezultatul e în cuvântul acela pe care nu pot să-l spun (n.r. - testicule), dar pe care îl folosiţi mult aici... Caracter, personalitate, le lipseşte un pic", a declarat Mourinho, pentru Univision, întrebat fiind ce le lipseşte fotbaliştilor săi.

Paradox

În ciuda faptului că nu au caracter și personalitate, cei patru sunt printre jucătorii folosiţi cel mai mult de Mourinho în acest sezon. Manchester United ocupă un dezonorant loc 8 în Premier League, cu 20 de puncte, după 12 etape. Lider este rivala Manchester City, cu 32 de puncte.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE