2020-07-11 02:02

Multiplă campioană la patinaj, VIOLATĂ de mai multe ori de antrenorul său

 |  14:46
Multiplă campioană la patinaj, VIOLATĂ de mai multe ori de antrenorul său

O fostă multiplă campioană la patinaj artistic, în proba de perechi, susţine că a fost violată de antrenorul său în perioada 1990-1992.

Multiplă campioană la patinaj, VIOLATĂ de mai multe ori de antrenorul său
zoom

Sarah Abitbol, de zece ori campioană a Franței, ajunsă acum la 44 de ani, a dezvăluit acest lucru în cartea “Un si long silence”, potrivit L’Equipe, care citează L’Obs. Ex-patinatoarea susține că a fost violată de Gilles Beyer (foto) mai multe ori în adolescenţă, pe când era minoră.

“La 15 ani, am dormit în alte locuri decât acasă, eram vulnerabilă şi aţi profitat de asta. Îmi este şi astăzi teamă când ies din casă. Îmi este groază să merg în locuri pe care nu le cunosc. Necunoscutul este sinonim cu pericolul. Nu pot să călătoresc singură. Mult timp mi-a fost imposibil să conduc maşina fără să am pe cineva alături. Să călătoresc cu avionul este o tortură”, a mărturisit Abitbol.

Prestigiosul cotidian francez L’Equipe a prezentat un material anchetă despre abuzurile sexuale din patinajul artistic, cazul unei alte foste patinatoare, Helene Godard, care spune că a fost violată de același Gilles Beyer când era minoră şi se antrena la Insep, în anii ’70.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE