2019-10-23 18:28

Naşul CONTRA îl apără pe finul REGHE înainte de duelul din semifinalele Cupei LIGII

 |  17:30
Naşul CONTRA îl apără pe finul REGHE înainte de duelul din semifinalele Cupei LIGII

Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a vorbit înainte de meciul cu Steaua de miercuri seară, ora 20.30, Arena Naţională, contând pentru returul semifinalelor Cupei Ligii. “Guriţă” le atrage atenţia elevilor săi să nu intre relaxaţi în teren, după acel 4-1 din tur. Totodată, Contra a sărit în apărarea lui Laurenţiu Reghecampf, căruia îi este naş, după ce acesta din urmă a fost taxat virulent de patronul său după semieşecul cu Gaz Metan şi incidentul de la Zurich, de anul trecut.

“Nu am vorbit cu antrenorul Stelei de când am ajuns în România. Eu am zis că trebuie să dăm gol, să punem probleme. Steaua are jucători buni, un antrenor foarte bun. Chiar dacă e pus la zid în ultimul timp, Steaua cu Laurenţiu Reghecampf a avut cele mai bune rezultate din ultimii 10 ani şi e un antrenor care a adus titluri Stelei. Cred că merită un pic de respect. Din partea mea îl are şi sunt sigur că mâine vor încerca să aibă o tresărire de orgoliu, mai ales după criticile patronului”, a spus Contra.

Antrenorul roş-albilor crede că Steaua e o echipă suficient de valoroasă încât să întoarcă rezultatul din tur, însă are încredere în alevii săi că vor şti să gestioneze diferenţa din prima manşă.

"E important ca noi să ştim să gestionăm acest rezultat de 4-1 şi să nu intrăm relaxaţi. Steaua e o echipă extraordinară, care poate să întoarcă un rezultat de 4-1. Sunt mai mulţi jucători care pot face diferenţa la Steaua. Alibec e unul dintre ei. Linişte nu există la Dinamo. Singura diferenţă după meciul de la Mediaş e că depindem numai de noi acum. Îmi doresc ca jucătorii să nu uite că e o săptămână importantă şi să nu ne înecăm ca oamenii la mal. E foarte puţin timp şi nu am timp să mă întâlnesc cu patronul. E mult de analizat, nu prea am timp de multe discuţii. Am vorbit cu dânsul şi e mulţumit, dar nu am realizat nimic. Asta le-am transmis şi jucătorilor. Mai avem două finale, prima este mâine. Şi duminică, meciul care ne va da dreptul să accedem în play-off" , a încheiat tehnicianul “câinilor”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-03-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE